Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…
---------------------------
1928gimmy  McGrory της Σέλτικ σημειώνει 8 γκολ εναντίον της Ντανφέρμλαιν δημιουργώντας ρεκόρ Σκωτίας.
-1954:H Marilyn Monroe παντρεύεται τον θρύλο του μπέιζμπολ  Joe Di Maggio στο Δημαρχείο του Σαν Φραντσίσκο. Ο γάμος θα κρατήσει μόνο 9 μήνες.
-1958:Μπροστά σε 60.000 φιλάθλους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζει τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Είναι η τελευταία εμφάνιση των «Μπέμπηδων» του Sir Matt Busby πριν από την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου της 6-2-1958.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------1959:Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Ομάδα», της πρώτης μικρού σχήματος εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας από τον Οργανισμό Λαμπράκη. Το επιτελείο των δημοσιογράφων με επικεφαλής τους αείμνηστους Χρήστο Σβωλόπουλο και τον Γιάννη Βανδώρο, και συντάκτες τους Πέτρο Λινάρδο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Μίμη Παπαπαναγιώτου και αρκετούς άλλους. Η «Ομάδα» θα διακόψει την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο του 1974 και θα επανακυκλοφορήσει την 1-11-1980 σαν περιοδικό με επικεφαλής επίσης τον αείμνηστο Θόσωρο Σγουρδαίο. Από τις 6-11-1995 κυκλοφόρησε σαν ένθετο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
-1985Matina Navratilova κερδίζει το 100ο της τουρνουά τένις ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του jimmy Connors και της Chris Evert.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
-2010:Ξεκινά η πρώτη εκπομπή ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, με σταθμούς στο Χορτιάτη και στο Φιλίππιο και περιλαμβάνει τα 7 ιδιωτικά κανάλι εθνικής εμβέλειας ALPHA,ALTER,ANTENNA,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤVEGA,ΣΚΑΙ,ΣΤΑR.

Θα ακολουθήσει σε δεύτερη φάση η εκπομπή από την Αττική στις 18-6-2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου