Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Αρμστρονγκ έτοιμος να παραδεχτεί την ενοχή του

Ο Αρμστρονγκ έτοιμος να παραδεχτεί την ενοχή τουΟ Λανς Αρμστρονγκ είναι έτοιμος να παραδεχτεί την ενοχή του, σχετικά με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.
Το φθινόπωρο αφαιρέθηκαν από τον Αρμστρονγκ και οι επτά τίτλοι στον ποδηλατικό  Γύρο Γαλλίας. Παράλληλα, τιμωρήθηκε από τη διεθνή ομοσπονδία με αποκλεισμό από τον αθλητισμό εφ όρου ζωής.
Ο Τεξανός ποδηλάτης, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε παραδεχτεί ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ομως, τώρα φαίνεται ότι αλλάζει στάση και αποφασίζει να παραδεχτεί αυτά για τα οποία τον κατηγορούσαν τόσα χρόνια.  Κι αυτό, επειδή θέλει να προσπαθήσει στο μέλλον να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τρίαθλο.
Ο Αρμστρονγκ δέχτηκε αρκετές πιέσεις από αρκετούς φορείς να παραδεχτεί την ενοχή του.  Κι ένας από τους βασικούς λόγους είναι η Livestrong, η οργάνωση που ίδρυσε για την καταπολέμηση του καρκίνου. Κι ακόμα, ας μην ξεχνάμε, ότι και ο ίδιος έχει χάσει όλους τους προσωπικούς χορηγούς, μετά την αποκάλυψη του ντόπινγκ.Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Τιμ Χέρμαν, ο πλέον αρμόδιος για να απαντήσει αν θα προχωρήσει στη δημόσια ομολογία, είναι ο ίδιος ο Τεξανός ποδηλάτης. Η αμερικανικη εφημερίδα πάντως, σημειώνει  ότι ήδη ο Αρμστρονγκ  έχει έρθει σε επαφή με την Αμερικάνικη επιτροπή κατά του ντόπινγκ (USADA).
Πηγή τα ΝΕΑonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου