Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Προσχεδιασμένη η δολοφονία του ζευγαριού στο Αλιβέρι



Αυτό φέρεται να ομολόγησε στην Αστυνομία ο Πακιστανός που συνελήφθη την Κυριακή ως ο δράστης του διπλού φονικού. 


Στην προανακριτική του απολογία παραδέχτηκε ότι είχε ανακοινώσει σε ομοεθνείς του ότι σκόπευε να δολοφονήσει το ζευγάρι, προκειμένου να αρπάξει χρήματα που πίστευε ότι έκρυβαν στη μονοκατοικία τους στο Αλιβέρι. 

Ο γυναικολόγο απασχολούσε περιστασιακά τον Πακιστανό σαν κηπουρό. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ΕΛ.ΑΣ. ο νεαρός αποκαλούσε τον γυναικολόγο «μπαμπά» και την σύζυγό του «μαμά» ως ένδειξη... σεβασμού και οικειότητας. Προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος αλλοδαπός δολοφόνησε πρώτα την 54χρονη χτυπώντας την με τσιμεντένια πλάκα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο υπνοδωμάτιο και επιτέθηκε στον άνδρα χτυπώντας τον αρχικά με ράβδο στο λαιμό και στη συνέχεια τον στραγγάλισε χρησιμοποιώντας ένα λεπτό κορδόνι. Από το σπίτι αφαίρεσε 140 ευρώ, 4 πιστωτικές κάρτες και τα δύο κινητά τηλέφωνα των θυμάτων. Με τη βοήθεια 6 ομοεθνών του, που συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία, μεταφέρθηκε σε σπίτι στη Νέα Λάμψακο.

Ο δράστης είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίων επιστροφών και επρόκειτο να επιστρέψει στο Πακιστάν την ερχόμενη Παρασκευή. Σκόπευε να παραμείνει κρυμμένος στη Νέα Λάμψακο για μερικά εικοσιτετράωρα, έως ότου ταξιδέψει στην Αθήνα για να μετάσχει στην πτήση απελάσεων με προορισμό το Πακιστάν. 

Ο συλληφθείς θα απολογηθεί σήμερα Τετάρτη στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου