Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Στην ΕΠΟ κλιμάκιο της UEFA, ελέγχει τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα!



Στην ΕΠΟ κλιμάκιο της UEFA, ελέγχει τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα!
Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο της UEFA για να ελέγξει τους φακέλους των ομάδων που αδειοδοτήθηκαν από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, για να αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου.

Η ΕΠΟ ενημερώθηκε για την άφιξη, χθες το βράδυ και το ίδιο συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, και με τις ομάδες. Οι έλεγχοι της UEFA στους φακέλους των ομάδων μετά το πέρας του ελέγχου από τις ομοσπονδίες, είναι κάτι που προβλέπεται και έχει γίνει ξανά στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά έγινε, προφανώς, επειδή στην UEFA είχαν ενημέρωση για το κλίμα που επικράτησε κατά τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων και για τη διάσταση απόψεων μεταξύ του Τμήματος Αδειοδότησης και της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης.

Αυτή την ώρα (12:30) οι αξιωματούχοι της UEFA που έχουν εγκατασταθεί στην αίθουσα του Δ.Σ. της ΕΠΟ εξετάζουν τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα και στην ομοσπονδία επικρατεί κινητοποίηση, γιατί ζητούν συνεχώς έγγραφα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους, έχουν τοποθετηθεί έξω από την αίθουσα, τρεις άνδρες της ασφάλειας της ΕΠΟ.

Αν υπάρξει πρόβλημα με τον φάκελο των Ηπειρωτών, θα ελεγχθεί και ο φάκελος του Παναθηναϊκού και αν και εκεί προκύψει θέμα, ο φάκελος της Ξάνθης.

Τέλος, δεν αποκλείεται να ελεγχθούν και οι φάκελοι των υπολοίπων ομάδων που έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου