Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Παπαδόπουλος: Ο Μεσσηνιακός θα πάει ψηλά με ντόπιους ποδοσφαιριστές (photos+video)

    Παπαδόπουλος: Ο Μεσσηνιακός θα  πάει ψηλά με ντόπιους ποδοσφαιριστές (photos+video)
Την Τετάρτη το  απόγευμα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" έγινε  η γιορτή του Μεσσηνιακού για την άνοδο στη Γ  εθνική, παρουσία του προέδρου των πράσινων κ. Σταύρου Παπαδόπουλου που βρίσκεται αυτές  τις ημέρες στην Καλαμάτα.
Οι πράσινοι αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι ομάδα επίλεκτων από το νομό Μεσσηνίας.
Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Σταύρος Παπαδόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους στα γραφεία του γηπέδου και έδωσε το βασικό στίγμα σε ότι αφορά την γενικότερη φιλοσοφία και τον αγωνιστικό  προσανατολισμό της ομάδας του Μεσσηνιακού.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος, ο Μεσσηνιακός θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στο ίδιο μοτίβο με ντόπιους ποδοσφαιριστές και στόχο τον πρωταθλητισμό.
Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πίστη του στους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές και εξέφρασε την ελπίδα του πως  με τη συστηματική δουλειά και την αξιοποίηση των μεγάλων ταλέντων που γεννά ο νομός μας, ο Μεσσηνιακός θα φθάσει στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία.
Στην διάρκεια της συνέντευξης δεν ανακοινώθηκε  κάποια μεταγραφή αλλά σύμφωνα  με τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού θα αποκτηθούν μέχρι 4 παίκτες (1-2 για την ενδεκάδα και άλλοι δύο για να έρθουν από πίσω) προκειμένου να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας.
Όσον αναφορά την συνύπαρξη του Μεσσηνιακού  και της Καλαμάτας στην ίδια κατηγορία τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με άλλη Μεσσηνιακή ομάδα.
Ακολουθούν βίντεο με  τις δηλώσεις του Στάυρου Παπαδόπουλου σε εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ  και το χαιρετισμό που απήφθυνε στη συνέχεια στους φιλάθλους καθώς και φωτογραφίες από το φιλικό.
Για την ιστορία  στο φιλικό παιχνίδι ο Μεσσηνιακός επικράτησε με 4-0 (Αντ. Καλογέροπουλος με πέναλτι,  Μπεγέτης (2γκολ), Μανωλόπουλος).ΚΑΛΑΜΑΤΑ24







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου