Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Άλλαζαν τις ημερομηνίες με... blanco!

Άλλαζαν τις ημερομηνίες με... blanco!
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Καλλιθέας κ. Σαλευρής σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ιωνικός πήρε τελευταία φορά Φορολογική και Ασφαλιστική Ενημερότητα την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου του 2009.
Εκτοτε, με παρατυπίες και αλλοιώσεις στοιχείων διατηρούσε το ίδιο έγγραφο για να πιστοποιήσει την Ενημερότητά της μέχρι σήμερα! Το στοιχείο που πρόδωσε την παράνομη πράξη είναι ότι το «έγγραφο» της Ενημερότητας είχε πάντα τον ίδιο αριθμό Πρωτοκόλλου και συγκεκριμένα τον «9929»!!!
Σύμωνα με όσα υποστήριξε ο Ν. Σαλευρής, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ιωνικός προφανώς άλλαζαν με… διορθωτικό τις απαραίτητες ημερομηνίες, αλλά δεν άλλαζαν το ήδη χρησιμοποιημένο αριθμό Πρωτοκόλλου! Ο ίδιος αριθμός διαπιστώθηκε πως υπήρχε και στην… Ενημερότητα που κατέθεσε ο Ιωνικός την 17η Ιανουαρίου 2011!
Ο Ν. Σαλευρής τόνισε πως η ΠΑΕ Καλλιθέα θα καταθέσει ένσταση όχι μόνο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου (δέκα ο Εθνικός και 24 ο Ιωνικός!), αλλά επί του συνόλου του φετινού πρωταθλήματος της Football League! Κι αυτό γιατί προφανώς η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στις μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο του 2010, οι οποίες πρέπει να κριθούν άκυρες και άρα υφίσταται αλλοίωση πρωταθλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου