Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Τους χορεύει τσιφτετ-Έλλη

Τους χορεύει τσιφτετ-Έλλη
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται στην  ΕΡΤ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Έλλης Στάη. Η δημοσιογράφος, η οποία μετέχει στις συσκέψεις του ενημερωτικού τομέα, διατυπώνει- σύμφωνα με πληροφορίες- απίθανες προτάσεις για τις εκπομπές... των άλλων.

Κατά... σύμπτωση, αυτές οι προτάσεις, βγάζουν τις εκπομπές εκτός ανταγωνισμού...
Για παράδειγμα, προ ημερών, συζητήθηκε η εκπομπή του Γιώργου Καπόπουλου. Για όσους δεν γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα, ενημερώνουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους εξωτερικατζήδες- ασχολείται αποκλειστικά με τα διεθνή θέματα.
Οι μετέχοντες στη σύσκεψη, έμειναν... παγωτό, ακούγοντας τη Στάη να προτείνει η εκπομπή να μην χρησιμοποιεί στούντιο, αλλά να στηρίζεται στο ρεπορτάζ- Καπόπουλος σαν Αυγερόπουλος ένα πράμα.
Μετά κατάλαβαν ότι το θέμα ήταν να μην υπάρχει άλλη εκπομπή σε στούντιο ! Και είπαν- προς τιμήν τους, αυτή τη φορά να μην της γίνει το χατήρι, αν και οι υψηλά ιστάμενοι καλόβλεπαν και αυτό το ενδεχόμενο!
Οι προτάσεις της Έλλης- βλέπετε, βρίσκουν συνήθως ευήκοα ώτα στα υψηλά κλιμάκια. Και όταν λέω “υψηλά” εννοώ και τα κλιμάκια που βρίσκονται εκτός Αγίας Παρασκευής και έχουν την ευθύνη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου