Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σώζεται η Τρίπολη... ο Μπαστία στον Ολυμπιακό

Απίστευτο δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί... να παραμείνει στην Σουπερλίγκα σε βάρος του Ηρακλή, ενώ στέλνει τον Μπαστία στον Ολυμπιακό. Ξέρουν κάτι περισσότερο η απλά οργιάζει η φαντασία τους;
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Ole αναφέρει:
«Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει επηρεάσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό μπορεί όμως να αποβεί σε όφελος των Αργεντινών ποδοσφαιριστών. Γιατί; Ο Αστέρας έχασε την παραμονή του στην κατηγορία αλλά ελπίζει ότι θα παραμείνει στην Σουπερλίγκα γιατί η ΕΠΟ είναι πιθανό να τιμωρήσει ορισμένες ομάδες . Γιατί αυτό; Ο Ηρακλής (!) έχει οικονομικά προβλήματα και χρωστάει στους παίκτες του χρήματα για περισσότερο από έναν χρόνο . Αυτό αποτελεί μια προοπτική ώστε ο Αστέρας να παραμείνει στην κατηγορία και να σωθούν οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές (!)
Η απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί αλλά η ΟΥΕΦΑ θέλει να σφίξει τα λουριά από τον Φεβρουάριο σε Ελλάδα, Κροατία, Βέλγιο. Ο Αστέρας που έχει πρόεδρο τον Γιάννη Καϋμενάκη ελπίζει ότι συγκαταλέγεται μαζί με τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο στις ομάδες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα» αναφέρει το δημοσίευμα από την Αργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου