Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα χρήματα της φιέστας για κοινωνικό σκοπό

Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα που πλησιάζουν ο Ολυμπιακός μέσω του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη και των παικτών του, Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Φετφατζίδη στάθηκε στο πλάι των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.
Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο λιμάνι του Πειραιά και παρέδωσαν τρεις επιταγές στον Μητροπολίτη Πειραιώς. Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε την απόφαση της ΠΑΕ να μην υπάρξουν μεγάλες δαπάνες για την φιέστα:
«Πριν λίγους μήνες, τα έσοδα από το φιλικό της φτώχιας μοιράστηκαν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται. Αποφασίσαμε την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Λάρισα που θα έχουμε τη φιέστα μας, να ξοδέψουμε λιγότερα χρήματα, γιατί ο Ολυμπιακός μετά από τόσα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, δεν έχει ανάγκη από φιέστες. Και θέλουμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα σε ανθρώπους που δοκιμάζονται», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:
«Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται η οικονομία της και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Στις άγιες μέρες που έρχονται, θέλαμε το ποσό που έπρεπε να δαπανήσουμε για τη φιέστα, να το δώσουμε στην Ενορία. Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα», κατέληξε.
Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε από την πλευρά του… «Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός και ειδικά ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνει μια ουσιαστική κίνηση και βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Προσπαθούμε να τους βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε. Στην κοινωνία μας ζούμε δύσκολες εποχές και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα και να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη», κατέληξε.
Τέλος, ο Γιάννης Φετφατζίδης σχολίασε για την φιλανθρωπική κίνηση της ΠΑΕ:
«Είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική προσπάθεια από τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας έχουν ανάγκη», κατέληξε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου