Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πηλαδάκης μαινόμενος κατά Πανιωνίου - Ηρακλή

* ΞΕΣΠΑΣΕ «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ

Για καταστρατήγηση των κανονισμών έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, Κώστας Πηλαδάκης, με αφορμή τις κινήσεις που κάνουν οι διοικούντες Πανιώνιο και Ηρακλή προκειμένου να εξασφαλίσουν τελικά την πιστοποιητικό που θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Πηλαδάκης τόνισε πως «δεν μπορεί οποιαδήποτε ετεροχρονισμένη ενέργεια να αλλάξει μια απόφαση».

«Αν είναι με τέτοιου είδους πιέσεις να καταστρατηγούνται οι διεθνείς κανονισμοί, τότε να τις εφαρμόσουμε όλοι και να μην υπάρχουν νόμοι», σχολίασε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμός «Κίσσαβος 97,8» αναφορικά με τις πορείες διαμαρτυρίας των οπαδών. Ο κ. Πηλαδάκης δεν έμεινε εκεί καθώς στη συνέχεια επεσήμανε ότι: «Οι όροι της αδειοδότησης δεν σηκώνουν παρερμηνείες. Αν μέχρι 31/3 δεν έχεις κάνει όσα οφείλεις, δεν παίρνεις άδεια και δεν βλέπω γιατί οποιαδήποτε ετεροχρονισμένη ενέργεια μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο δευτεροβάθμιο όργανο. Ας πούμε πως μια επιταγή δεν πληρώνεται στην ώρα της και σφραγίζεται. Αν τελικά πληρωθεί δύο μήνες μετά, είτε αφορά χίλια ευρώ είτε ένα εκατομμύριο, αυτό σημαίνει πως δεν έχει υπάρξει αδίκημα; Υπάρχει, κι είναι ακριβώς το ίδιο».
Τέλος, έσπευσε να διευκρινίσει πως ο μόνο λόγος που δηλώνει τα συγκεκριμένα είναι για προφυλάξει το συμφέρον της ομάδας τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αστείο να θεωρείται από κάποιους πως πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή ενός παίκτη στα διεθνή όργανα, για να δικαιολογηθούν εκκρεμότητες πριν τις 31/12. Δηλαδή η απόφαση για μια άδεια που αφορά το σήμερα, θα βγει έναν χρόνο μετά που θα τελεσιδικήσει μια προσφυγή; Δεν έχω προσωπικά με κανέναν παράγοντα. Προσπαθώ να προφυλάξω τα συμφέροντα της ομάδας μας κι εδώ υπάρχει ένας νόμος που πρέπει να τηρηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου