Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Νεκρός σε τροχαίο ατύχημα ο Αντεφέμι!

  Νεκρός σε τροχαίο ατύχημα ο Αντεφέμι!
Τραγικό τέλος για τον Ολουμπάγιο Αντεφέμι, με τον Νιγηριανό μέσο της Ξάνθης να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Ο Αφρικανός παίκτης επρόκειτο σε λίγες μέρες να αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του...
Το ατύχημα συνέβη στις 09.15 το πρωί στο 162ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς την Θεσσαλονίκη. O Aντεφέμι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε περιοχή της Καβάλας με αρκετές στροφές, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη για να κανονίσει κάποιες λεπτομέρειες για τον γάμο του, που θα γινόταν σε λίγες μέρες στην πατρίδα του.
Ο διοικητής της τροχαίας Καβάλας, κ. Τζιομπάνογλου, με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3", τόνισε:
"Ήταν μόνος του. Τα αίτια ερευνώνται και δεν έχουμε ακόμα κάτι συγκεκριμένο. Το ατύχημα έγινε με εκτροπή ανατροπή του αυτοκινήτου. Έγινε γύρω στις 9:15 το πρωί, στο 162ο χιλιόμετρο Εγνατίας οδού, κοντά στην έξοδο Καβάλας.Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Όλο το οδικό δίκτυο αν δεν τηρούμε το ΚΟΚ είναι επικίνδυνο. Πρέπει να τηρούμε τους κανόνες. Το σημείο αυτό είναι στροφή. Ψιχάλιζε. Δυστυχώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Γι' αυτό και επιμένουμε, πάντα ζώνη ασφαλείας. Η Ξάνθη έχει ενημερωθεί από εμάς".Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον τραγικό θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου