Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Ο Οτσόα πάει στον Ολυμπιακό»

Ισπανικό δημοσίευμα αριθμεί τους έξι Μεξικανούς παίκτες που θα μεταναστεύσουν στην Ευρώπη ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Οτσόα για τον οποίο τονίζει ότι ο προορισμός του είναι η Ελλάδα.
Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν ίσως και δύο τερματοφύλακες με τον Γκιγιέρμο Οτσόα της Αμέρικα να είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα.
Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "goal.com" παρουσιάζει ένα αφιέρωμα με τους έξι Μεξικανούς παίκτες που από τη νέα χρονιά θα μεταναστεύσουν για να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Ευρώπη.
Μέσα στα ονόματα φιγουράρει και αυτό του Γκιγιέρμο Οτσόα για τον οποίο τονίζει ότι ο προορισμός του είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός αποκλειστικά χωρίς να εμπλέκει κάποια άλλη ομάδα η να παραθέτει περισσότερους πιθανούς προορισμούς.
Το δημοσίευμα λοιπόν γράφει για την Φούλαμ στην οποία είχε βρεθεί πολύ κοντά το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά τελικά δεν έκανε το μεγάλο βήμα ενώ τονίζει ότι ήρθε η ώρα για να αγωνιστεί στην Ευρώπη τώρα που η καριέρα του βρίσκεται στα πάνω της.
"Ο τερματοφύλακας της Αμέρικα προσπάθησε να δοκιμάσει την τύχη του στην Φούλαμ το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή. Πλέον η καριέρα του πάει πολύ καλά και όλα δείχνουν ότι ο Μεξικανός θα είναι ο πρώτος που θα πάει στην Ευρώπη", τονίζει το δημοσίευμα.
Στη συνέχεια αναφέρεται στο Κόπα Αμέρικα του 2007 όπου ήταν εκπληκτικός ενώ κάνει λόγο πως πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του τους προηγούμενους μήνες.
Τέλος αναφέρει τον προορισμό του παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά. "Ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Ολυμπιακός ήδη αγωνίζεται για τις υπηρεσίες του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου