Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Το El Clasico της ομορφιάς...

 


Το «El Clasico» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα «μαγνητίζει» τα βλέμματα...
των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων και η… κλασική ομορφιά των συντρόφων των ποδοσφαιριστών, τα βλέμματα ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού!
Ο Μάρτης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι… τρελός λόγω της διεξαγωγής των play-off του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ (σ.σ. March Madness) και ο Απρίλης στην Ισπανία είναι... all-time classic, λόγω των συνεχόμενων συναντήσεων των δύο μεγαθηρίων του ισπανικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου.
Το βράδυ του Σαββάτου η «βασίλισσα» υποδέχεται τους «μπλαουγκράνα» στο… ραντεβού του δεύτερου γύρου της Primera Division και στις 20 Απριλίου οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν για τον τελικό του Copa del Rey, ενώ στις 27 του ιδίου μήνα και στις 3 Μαΐου θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες για την ημιτελική φάση του Champions League.
Τα ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα ή της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούσαν και αποτελούν σημείο αναφοράς για το αγωνιστικό θέαμα υψηλού επιπέδου που προσφέρουν, ωστόσο εξίσου υψηλό είναι και το επίπεδο στις τάξεις των οπαδών τους…
Και όταν εννοούμε οπαδούς, δεν εννοούμε τους απλούς φιλάθλους που γεμίζουν ασφυκτικά το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το «Καμπ Νόου» σε κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί, αλλά στις αιθέριες υπάρξεις που βρίσκονται στο πλευρό των Ίκερ Κασίγιας και Κάρλες Πουγιόλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, για να τους υποστηρίξουν.
Σακίρα, Σάρα Καρμπονέρο, Ιρίνα Σάικ, Άιντα Γέσπικα και Μαλένα Κόστα παίρνουν θέση στη σέντρα και το παιχνίδι… αρχίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου