Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σύνθημα νίκης από Σάντος ενόψει Ισραήλ

Σύνθημα νίκης από Σάντος ενόψει Ισραήλ
Τους παίκτες που θα αγωνιστούν στις αναμετρήσεις με το Ισραήλ και τη Λετονία στις 2 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του EURO 2012 ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η Εθνική ομάδα θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη ενάντια στους Ισραηλινούς, που είναι και ο πρώτος χρονικά αγώνας στη σειρά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τονίζοντας ότι προέχει το Ισραήλ και μετά το ματς με τους Λετονούς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάντος:
Για το λόγο που δεν πήρε τον Κονέ:
«Για να έχει περισσότερη ισορροπία το ρόστερ. Μπορεί να παίξει δεξιά και ο Φωτάκης, ενώ στην επίθεση υπάρχουν ο Αθανασιάδης που επέστρεψε, ο Σαλπιγγίδης και ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σαμαρά».
Για τις απουσίες στη μεσαία γραμμή:
«Έχουμε κάποια προβλήματα στο κέντρο. Ο Τζιόλης και ο Μόρας δεν έχουν ομάδες, ενώ και ο Τζαβέλλας προέρχεται από τραυματισμό».
Για το ματς στο Ισραήλ:
«Εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να πάμε και να παίξουμε έξυπνα. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα πάμε για τη νίκη και όχι για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση».
Για το ματς με τη Λετονία:
«Μπροστά μας έχουμε μόνο το ματς με το Ισραήλ και όχι με τους Λετονούς».
Για το γεγονός ότι ο Σπυρόπουλος είναι το μοναδικό αριστεροπόδαρο μπακ στην ομάδα:
«Ο Σπυρόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης και αν παίξει με την Εθνική θα αλλάξει η ψυχολογία του. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Τοροσίδης. Προτίμησα τον Μανιάτη, αντί του Ζαραδούκα που είναι αριστερό μπακ, επειδή ο Μανιάτης έχει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες».
Συνοπτικά η αποστολή της Eθνικής Ελλάδας:
Τερματοφύλακες: Τζόρβας, Σηφάκης
Αμυντικοί: Βύντρα, Τοροσίδης, Μανιάτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος
Μέσοι: Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Μάκος, Νίνης, Πέτσος, Φετφατζίδης
Επιθετικοί: Λυμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Αθανασιάδης
Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο «Vouliagmeni Suites».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου