Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τι αναφέρει η έκθεση της UEFA για ΠΑΟ

Τι αναφέρει η έκθεση της UEFA για ΠΑΟ
Ο παρατηρητής αγώνα της UEFΑ θεωρεί τον Παναθηναϊκό υπεύθυνο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην έκθεσή του γράφει ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν από το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και έγραφε "Freedom to Palestine" αλλά και από δυο σύμβολα της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χεσμπολάχ που επίσης υπήρχαν στις εξέδρες.
Θεωρεί ότι αυτά προκάλεσαν τους Ισραηλινούς που άρχισαν να πετάνε βεγγαλικά και καπνογόνα, τα οποία πέρασαν στο γήπεδο από γυναίκες οπαδούς της Μακάμπι, οι οποίες συνοδεύονταν από την Μοσάντ.Πριν από το παιχνίδι, η UEFΑ είχε στείλει μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος και πρέπει να προσεχτεί η συμπεριφορά των οπαδών του αλλά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν και από την στιγμή που ο παρατηρητής θεωρεί υπεύθυνο τον Παναθηναϊκό η τιμωρία είναι δεδομένη.
Μετά την λήξη, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού προσέγγισαν τον παρατηρητή της και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον πείσουν ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι Έλληνες οπαδοί αλλά προκλήθηκαν από την συμπεριφορά των Ισραηλινών. Η εισήγηση του παρατηρητή καίει και τους Ισραηλινούς αλλά την μεγαλύτερη ζημιά θα την υποστεί ο Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου