Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Θάβει" το θέμα της προκύρηξης η Λίγκα

"Θάβει" το θέμα της προκύρηξης η Λίγκα
Σαν τον δολοφόνο που προσπαθεί να εξαφανίσει τα πειστήρια ενοχής του, η Σούπερ Λίγκα "θάβει" τα θέματα που θα της προκαλέσουν πρόβλημα. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τα θέματα του προσεχούς Δ.Σ. αλλά φαίνεται πως ξέχασε να συμπεριλάβει το ζήτημα της προκύρηξης του νέου πρωταθλήματος.
Το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε χωρίς προκήρυξη και δεν είναι λίγοι αυτοί εντός του συναιτερισμού που είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους για αυτό. Τα δεδομένα του πρωταθλήματος αναπροσαρμόστηκαν (13 αντί για 16 ομάδες στην πρεμιέρα και πέντε αγώνες αντί για οκτώ) αλλά αυτές οι αλλαγές δεν υπογράφηκαν από τις ομάδες ή τουλάχιστον από το σύνολο των ομάδων.
Την Δευτέρα το απόγευμα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την ημερομηνία και τα θέματα επόμενού της Δ.Σ. μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 01/09/2011 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου.
2. Πρόσφατες Εξελίξεις στο Χώρο του Ποδοσφαίρου.
3. Ενημέρωση επί Οικονομικών Θεμάτων.
4. Συνεργασία με ΟΠΑΠ. Α.Ε.
5. Διάφορα.
Η Γενική Συνέλευση έχει ως θέμα την αντικατάσταση Εκπροσώπων στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.".

Σε σχέση με το ΔΣ που ήταν να γίνει την περασμένη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του πατέρα του επόμενου προέδρου της Λίγκας και μεγαλομετόχου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουστάκη, ΛΕΙΠΟΥΝ τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εγκριση προκύρηξης πρωταθλήματος

2. Έγκριση αγώνων κατάταξης

2. Εγκριση προκύρηξη αγώνων υποδομής

Αν η Σούπερ Λίγκα έβαζε θέμα προκύρηξης πρωταθλήματος και έγκρισής της θα ανέκυπτε μεγάλο θέμα για την αγωνιστική της πρεμιέρας που έγινε χωρίς προκύρηξη. Το θέμα όμως δεν μπήκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου