Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Σκηνοθετημένο το "λάθος" του Μπολτ;;;


Πολύ κουβέντα γίνεται για την άκυρη εκκίνηση του Γιουσέιν Μπολτ, στον τελικό των 100 μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου. Ο τρόπος με τον οποίο υπέπεσε στο σφάλμα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Ενδιαφέρον έχει η άποψη κάτοχου του πανελλήνιου ρεκόρ στα 100 μ., Άγγελου Παυλακάκη.. "Η ενέργεια του Μπολτ ήταν…



παιδιαρώδης αλλά και σκόπιμη για να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν είναι μια μηχανή, αλλά ότι είναι άνθρωπος, κάνει λάθη, στεναχωριέται".
Μεταξύ των άλλων ο Αγγελος Παυλακάκης: "Η άποψη μου έχει άμεση σχέση με αυτό που είδε όλος ο κόσμος, ότι ήταν αρκετά παιδαριώδες. Ακριβώς, οι παμπαίδες κάνουν τέτοια πράγματα, όχι ο Μπολτ. Νομίζω ότι εκτός από την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μάλλον έχει και με τον Σπίλμπεργκ, γιατί τέτοια σκηνοθεσία νομίζω ότι ήταν πολύ πετυχημένη. Ακόμα και το βγάλσιμο της μπλούζας ή το ότι χτυπιέται μετά. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλο το σύστημα που έχει στηθεί γύρω από τον Μπολτ, ο οποίος ήταν είναι και παραμένει ο κορυφαίος σπρίντερ, (θεωρεί) πρέπει να δείξουμε ότι ο Μπολτ εκτός είναι και άνθρωπος. Γιατί το να δείξουμε ότι είναι μια μηχανή που κερδίζει μόνιμα (αυτό) θα αρχίσει να μην πουλάει και δεν θα τσιγκλάει τον κόσμο. Πρέπει να δείξουμε ότι έχει συναισθήματα, ότι κάνει λάθη, ότι στεναχωριέται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου