Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, αλλά δεν τελειώνει...

 
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, αλλά δεν τελειώνει...
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, τόνισε πως όσο το πρωτάθλημα εξελίσσεται χωρίς να έχει τελειώσει το θέμα με τα στημένα, όλο και πιο πολλά περιστατικά σαν την επιστροφή του Αστέρα από το Αγρίνιο θα συμβαίνουν.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ μίλησε αποκλειστικά στο MEGA για το θέμα και είπε:"Θεσμικά δεν έχω λόγο, αλλά η άποψή μου είναι ότι το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει! Δεν μπορεί να γίνει εκκαθάριση αυτής της υπόθεσης, όταν το πρωτάθλημα είναι εν κινήσει! Βέβαια, η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος θα είχε κάποιο κόστος. Εάν όμως δεν ματώσεις, πώς θα γίνει η κάθαρση; Λίγο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος κι ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καθοδόν για το Αγρίνιο ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στην Τρίπολη.
Πολύ φοβάμαι ότι με όλες τις υποθέσεις να είναι σε εξέλιξη και το πρωτάθλημα να συνεχίζεται θα υπάρχουν κι άλλα τέτοια φαινόμενα. Εγώ κι ο άλλος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο κύριος Αντωνακάκης, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θα ασκήσουμε νέες διώξεις όπου προκύπτουν στοιχεία και θα τις παραπέμπουμε στις πειθαρχικές επιτροπές".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου