Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ...

Αρχίζει το πρωτάθλημα των... δέκα

Αρχίζει το πρωτάθλημα των... δέκα
Ο Πατρίκ Κομνηνός ενημέρωσε τις ομάδες που παίζουν το Σαββατοκύριακο ότι θα γίνουν κανονικά τα ματς και για πρώτη φορά στην ιστορία της Α' Εθνικής και της Σούπερ Λιγκ η πρεμιέρα θα γίνει με 10 ομάδες, αφού λόγω εκκρεμοτήτων υπάρχουν τρεις αναβολές...
Προηγήθηκε άτυπη ψηφοφορία μεταξύ των 13 ομάδων, που είναι σίγουρα στη Σούπερ Λίγκα αυτή τη στιγμή, και με ψήφους 7-6 αποφασίστηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος (υπέρ Ολυμπιακός, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, Γιάννενα, Πανιώνιος και κατά ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρης, Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναιτωλικός).
Έτσι, η αυλαία του πρωταθλήματος θα ανοίξει σήμερα στις 19.15 με το ματς της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο και θα κλείσει με το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη στις 21.30.
Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κέρκυρα. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στην Νέα Σμύρνη τον Εργοτέλη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την SKODA Ξάνθη στην Τούμπα.
Είχαν προηγηθεί οι συζητήσεις των ομάδων με τη NOVA για τη μη καταβολή της ρήτρας, που δεν καρποφόρησαν, και παρά τις αντιδράσεις έχουμε... σέντρα.
Σάββατο, 27/08
ΟΦΗ – Ατρόμητος (19.15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (21.30)
Κυριακή, 28/08
Κέρκυρα – Παναθηναϊκός (19.15)
Πανιώνιος – Εργοτέλης (19.15)
ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη (21.30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου