Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονίζεται το ιταλικό ποδόσφαιρο: «Εθισμένοι στο στοίχημα οι Μπουφόν, Καναβάρο και Γκατούζο»!


Στην αποκάλυψη «βόμβα», ότι οι Μπουφόν, Καναβάρο και Γκατούζο είναι εθισμένοι στον τζόγο, προέβη ο πρώην παίκτης της Παλέρμο, Νικολά Σαντόνι!
«Ο Μπουφόν είχε συναλλαγές 100.000 έως 200.000 ευρώ, όπως και ο Γκατούζο με τον Καναβάρο. Είναι εθισμένοι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην τερματοφύλακας της Παλέρμο (με την οποία συμμετείχε στην Serie A), Νικολά Σαντόνι, υποστηρίζοντας ότι και οι τρεις τους, πόνταραν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο στοίχημα.
Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του Σαντόνι, αλλά η αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα.
Σημειώνεται πως:
-Ο Σαντόνι σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2009 και το 2010 ανέλαβε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στη Ραβένα. Πρόσφατα, τιμωρήθηκε με 4ετή αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, για το φετινό (νέο) σκάνδαλο με τα «στημένα παιχνίδια» στην Ιταλία.
-Την περασμένη Παρασκευή, o παίκτης της Γκουόμπιο (αγωνίζεται στη Serie B) Σιμόνε Φαρίνα, κατήγγειλε ότι του προσέφεραν 200.000 ευρώ, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς της ομάδας του με την Τσεζένα.
Σαν επιβράβευση για την κίνηση του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα, ενώ ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν χαιρέτησε ένθερμα τη συγκεκριμένη απόφαση, λέγοντας πως:
«Αυτό που έχει σημασία είναι το μήνυμα. Είναι μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση -αναλόγου επιπέδου μ' αυτό που έκανε ο Φαρίνα.
Συμφωνώ πλήρως, όμως και με αυτό που είπε ο πρόεδρος της Γκούμπιο. Επαίνεσε τον παίκτη του, αλλά ως ειλικρινής άνθρωπος, τόνισε πως αυτή θα 'πρεπε να θεωρείται απόλυτα φυσιολογική αντίδραση για οποιονδήποτε άνθρωπο με ηθικές αξίες. Παρόλο, όμως, που ο Φαρίνα θα έπρεπε να είναι ο κανόνας, δυστυχώς είναι η εξαίρεση».(!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου