Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Έσφαξαν γνωστό ψυχίατρο στην Θεσσαλονίκη και μια 85χρονη στην Κρήτη

ΑΠIΣΤΕΥΤΗ ΑΓΡΙOΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙOΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Όλοι την αγριότητα τους εξάντλησαν κακοποιοί σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη σφάζοντας με βάναυσο τρόπο τα θύματα τους και βάζοντας στο τέλος φωτιά στα διαμερίσματα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους...


Περίπου στις 20:40, το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Καρόλου Ντιλ 20, η πυροσβεστική κλήθηκε να κατασβήσει τη φωτιά που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα. Όταν οι πυροσβέστες εξουδετέρωσαν τη φωτιά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που ήταν γνωστός ψυχίατρος και είχε και την άδεια να χορηγεί μεθαδόνη σε τοξικομανείς βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα με πολλαπλά τραύματα.
Στην αρχή πίστευαν πως πέθανε από ασφυξία αλλά στο σώμα του ανακαλύφθηκαν και τραύματα από μαχαίρι. Ο λόγος για τον οποίο οι δράστες προέβησαν σε αυτή την πράξη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ενώ δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης της πόρτας γεγονός που δείχνει πως οι κακοποιοί μπήκαν πιθανότατα ως πελάτες.
Αρκετά χιλιόμετρα νοτιότερα, στην Κρήτη, συνέβη ένα παρόμοιο έγκλημα με αυτό τις Θεσσαλονίκης.  Μια 85χρονη βρέθηκε κατακρεουργημένη στο διαμέρισμα της στην οδό Τσιμισκή, στον Πόρο. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και στον τράχηλο ενώ το γεγονός ότι βρέθηκε έχοντας πολλούς μώλωπες κάνει τον ιατροδικαστή να πιστεύει πως πάλεψε όσο μπορούσε με τους δράστες.
Τα ανθρωπόμορφα τέρατα στη συνέχεια έβαλαν φωτιά πιθανόν για να εξαφανίσουν στοιχεία όμως η πυροσβεστική την πρόλαβε πριν επεκταθεί. Η αστυνομία κρατά τον εγγονό της ηλικιωμένης, ο οποίος διέμενε μαζί της και ήταν αυτός που ειδοποίησε για το στυγερό έγκλημα. Επίσης ομάδα της αστυνομίας μαζί με ιατροδικαστή βρίσκεται στο σπίτι για να συλλέξει στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στην ανεύρεση των κακοποιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου