Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Καταλανός γίνεται και ο Νεϊμάρ!

 
Καταλανός γίνεται και ο Νεϊμάρ!
Η Μπαρτσελόνα είναι την τελευταία τριετία η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, ωστόσο στη Βαρκελώνη φαίνεται ότι επιδιώκουν να μείνουν για αρκετά ακόμα χρόνια στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και δυναμώνουν ακόμα περισσότερο το ήδη ασυναγώνιστο ρόστερ τους.
Όπως αναφέρει λοιπόν η άριστα ενημερωμένη για τα δρώμενα στους πρωταθλητές Ευρώπης, “Sport”, ο Νεϊμάρ θα γίνει συμπαίκτης του Μέσι, του Τσάβι, του Ινιέστα και των λοιπών αστέρων της Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο!
Οι Καταλανοί κέρδισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Σάντος κι έτσι ενισχύονται σημαντικά έναντι των βασικών αντιπάλων τους.
Όσο για τον Νεϊμάρ, θα λάβει αρχικά επτά εκατομμύρια ευρώ για το πρώτο χρονικό διάστημα του συμβολαίου του, ύστερα όμως από έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών θα υπάρξει αυτόματα... απογείωση των οικονομικών απολαβών του παίκτη στα δεδομένα των συμβολαίων που έχουν τα άλλα μεγάλα αστέρια των "μπλαουγκράνα".
Παράλληλα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Sport", θα υπάρξουν και ειδικοί όροι αύξησης των χρημάτων που θα μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Βραζιλιάνου άσου, με μπόνους ενός εκατομμυρίου ευρώ για παράδειγμα αν καταφέρει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.
Πάντως, είναι ακόμη άγνωστο πόσα λεφτά θα πάρει η Σάντος για την πώληση του παίκτη, αλλά και το πότε θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Νεϊμάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου