Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το πήρε πάνω του ο Πάντελιτς

 
Το πήρε πάνω του ο Πάντελιτς
Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να προκριθεί στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Με τον Πάντελιτς να βάζει δύο γκολ, η ομάδα του Βαλβέρδε νίκησε εκτός έδρας τον Πιερικό με 3-1 και πέρασε.Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 30'. Ο Μόνχε έπεσε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Δήμου, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Πάντελιτς ευστόχησε για το 0-1 υπέρ της ομάδας του.
Ο Πιερικός έφερε το ματς στα ίσια στο 36'. Μετά από φάουλ του Μπλαζέφσκι ο Ιντζόγλου έδωσε ύψος στην μπάλα βγάζοντάς την για τον Ελευθεριάδη που με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Πάντελιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε την ομάδα του και πάλι μπροστά στο σκορ με σουτ έπειτα από πάσα του Μόνχε.
Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε από τον Αμπντούν στο 73'. Μετά από ωραία μπαλιά του Γέστε και ξεπέταγμα και σουτ του Αλγερινού ο Ολυμπιακός πέτυχε το τρίτο του γκολ και κάπως έτσι έκλεισε το παιχνίδι.
Συνθέσεις:
Πιερικός:
Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Ιντζόγλου, Τόσκας, Κοντέων, Ελευθεριάδης (76' Πουρτουλίδης), Πέντα, Μπλαζέφσκι (90+1 Τσικαδέρης).
Ολυμπιακός: Δασκαλάκης, Μοντεστό, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα (46' Τοροσίδης), Πάντελιτς, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (37' λ.τ Ποτουρίδης), Μόνχε, Ορμπάιθ, Γέστε (87' Φουστέρ), Αμπντούν.
Διαιτητής: Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Πάνου, Δημητριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου