Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τι αποφάσισαν Μαρινάκης Βαλβέρδε για τις μεταγραφές

Τι αποφάσισαν Μαρινάκης Βαλβέρδε για τις μεταγραφές
Μόνο εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα προχωρήσει σε μεταγραφές ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα
αποφάσισαν χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνάντηση που είχαν πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κατερίνη και το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Πιερικό στο Κύπελλο. «Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό ο προπονητής επανέλαβε ότι το εμπιστεύεται απόλυτα, το ίδιο ισχύει και για τον πρόεδρο και εάν προκύψει ενίσχυση αυτή θα αφορά κάποια εξαιρετική περίπτωση και μετά τις 10 Ιανουαρίου», ανέφεραν χθες στον Ολυμπιακό για τα όσα είπαν οι δύο άνδρες για τον τρόπο που η ομάδα θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.
Υπάρχουν τρεις υποθέσεις που θα καθορίσουν εάν θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός κάποιον ποδοσφαιριστή.
- Μετά και από τη χρησιμοποίηση του Μανιάτη ως αμυντικού χαφ έχουν διαπιστώσει στον Ολυμπιακό ότι θέλουν να έχουν ακόμη μια λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Για να πάρουν όμως την απόφαση να πάρουν κάποιον παίκτη θα πρέπει να αποτελέσει μια καλή προσθήκη στο ρόστερ. Οι μάνατζερ γνωρίζουν την σκέψη αυτή του Ολυμπιακού και αναμένεται να γίνουν προτάσεις μετά από την έναρξη του χρόνου.
- Μεγάλο ρόλο για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη θα παίξει και η αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο άξονα. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει την επιστροφή των Φέισα και Μακούν για να έχει περισσότερες λύσεις σε μια θέση που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Μεγαλύτερη πιθανότητα για να πραγματοποιηθεί μεταγραφή θα υπάρχει από την στιγμή που θα υπάρξει εξέλιξη στο θέμα της απομάκρυνσης του Γέστε. Ο μάνατζερ του Ισπανού έχει ενημερωθεί και εφόσον βρεθεί ομάδα για τον πελάτη του ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει παίκτη.
-Αν και έχει πολλές δυσκολίες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να γλιτώσουν από τον Κοστάντσο. Εάν βρεθεί η «χρυσή» τομή με τον Αργεντίνο τότε θα αποκτηθεί σίγουρα κάποιος τερματοφύλακας. Σε άλλη περίπτωση όμως οι ερυθρόλευκοι θα μείνουν με τις υπάρχουσες λύσεις.
-Αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσουν από την ομάδα υπάρχει για τον Χαβίτο. Εάν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση για τον δεξί άκρο τότε ο Ισπανός θα αποχωρήσει.
-Ο Μήτρογλου και ο Τάτος θα παραμείνουν στον Ατρόμητο όπως ορίζει και η αρχική συμφωνία των δύο ομάδων. Δεδομένη η αποχώρηση του Ζαραδούκα ο οποίος έχει ζητήσει και θα δοθεί δανεικός.
Με τα… δεύτερα για την πρόκριση
Αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής αλλά και κάποιους από αυτούς που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Πιερικό για το Κύπελλο. Για παράδειγμα ο Βαλβέρδε έβαλε στην αποστολή τον Ιμπαγάσα ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού, έδωσε άδεια να ξεκουραστεί στον Μιραλάς και συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Δασκαλάκη ο οποίος στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν δεν έχει χρόνο σε επίσημο παιχνίδι.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Δασκαλάκης, Μέγερι, Τοροσίδης, Χαβίτο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.
πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου