Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Έκανε το.. Αγροτικό του με επιτυχία ο ΠAO Έκανε το.. Αγροτικό του με επιτυχία ο ΠAO (pics+vid)

Χάρη σε γκολ του Βύντρα στο 21' ο Παναθηναϊκός νίκησε στον Εύοσμο με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα και προκρίθηκε στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Τιμήθηκε πριν το παιχνίδι, αλλά και τραυματίστηκε ο Καραγκούνης.
Οι "πράσινοι" αγωνίστηκαν χωρίς τους Λέτο, Κατσουράνη, Καπίνο, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο, που κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστούν, πήραν ωστόσο αυτό που ήθελαν και συνεχίζουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, κάτι που εμπόδισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.
Σίγουρα, ξεχωριστή στιγμή στο παιχνίδι αποτελεί η βράβευση του Γιώργου Καραγκούνη πριν την έναρξη του αγώνα, ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής στάθηκε άτυχος καθώς αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 13'.
Στο 21' σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν μετά από κόρνερ του Μαυρία, ο Μπιέρσμιρ πήρε την πρώτη κεφαλιά, με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και στον Βύντρα, ο οποίος και την έσπρωξε στα δίχτυα.
Εν συνεχεία, ο Παμπόε νικήθηκε δύο φορές από τον Καρνέζη στο 27' και στο 38', για να απαντήσει στις ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός με Μαυρία στο 40' και Ρούντολφ στο 44'.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ και τελικά οι "πράσινοι" έφτασαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη νίκη και την πρόκριση στους "16".
Συνθέσεις:
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Αστρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης (90' Προβατίδης), Πετρίσεβιτς, Καπνίδης (63' Στεφανίδης)
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Ζέκα, Μπιέρσμιρ, Βύντρα, Πετρόπουλος, Μαυρίας (86' Κουίνσι), Καραγκούνης (13' Λαγός) Ρούντολφ (74' Σιμάο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου