Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Κλήρωση-λουκούμι για ΠΑΟ, δύσκολα για ΟΣΦΠ
 
Κλήρωση-λουκούμι για ΠΑΟ, δύσκολα για ΟΣΦΠ
Η κληρωτίδα για το TOP-16 της Ευρωλίγκας έκανε το χατίρι στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τις Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, Ούνικς Καζάν και Αρμάνι Μιλάνο, με τους πρώην "πράσινους", Φώτση και Νίκολας, να έρχονται αντιμέτωποι με την παλιά τους ομάδα ενώ κάτοικος Μιλάνου είναι και ο Γιάννης Μπουρούσης.
Αναμφίβολα, πρόκειται για την καλύτερη δυνατή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά στον όμιλό του, που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, εκεί όπου θα διασταυρωθεί με τον όμιλο των Μπαρτσελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Καντού και Ζαλγκίρις Κάουνας.
Αντίθετα, πολύ δύσκολη είναι η αποστολή του Ολυμπιακού, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο τόσο της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Μίλος Τεόντοσιτς όσο και των Αναντόλου Εφές και Γαλατάσαραϊ, που δεν είναι υπερδυνάμεις, είναι όμως τουρκικές ομάδες τη χρονιά που το final-4 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Πάντως, αν οι "ερυθρόλευκοι" προκριθούν διασταυρώνονται στους «8» με μία από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Σιένα, Μάλαγα και Μπιλμπάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου