Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τα ματς του Κυπελλου Ελλάδος

Τα ματς του Κυπελλου Ελλάδος
Κύπελλο Ελλάδος από σήμερα με Παναθηναικό, Πανιώνιο, Ξάνθη και Λεβαδειακό να είναι οι ομάδες της Superleague που δοκιμάζονται  σε έδρες ομάδων μικρότερων κατηγοριών
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 14:00 (OTE Sport1)
Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Αγροτικό Αστέρα, στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι για την δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:00. Πριν από την έναρξη του αγώνα θα βραβευτούν οι Τσουκαλίδης και Καραγκούνης για την προσφορά τους.
Οι «σταχυοφόροι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, έχοντας στόχο να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουν ότι μπορούν περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο αποτελεί γιορτή για την περιοχή. Ο Γιώργος Κούτσης δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς η 18άδα θα… βγει πριν την έναρξη του αγώνα.
Από την άλλη, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς με τον Ζοσέ Γκόμες να κάθεται για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στον πάγκο, ελέω της απουσίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το «τριφύλλι»θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές, με τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Ιωαννίδη, Βιτόλο, Φουρλάνο, Μαυρία, Καραγκούνη, Ρούντολφ και Πετρόπουλο να αποτελούν την πιθανή ενδεκάδα.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15:00(OTE Sport2)
Ιστορικής σημασίας είναι το σημερινό παιχνίδι  κόντρα στον Πανιώνιο για την ΑΕΛ Καλλονής, καθώς αποτελεί το πρώτο ματς των νησιωτών στην φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν κάλεσμα προς τον κόσμο της Μυτιλήνης να δώσουν βροντερό «παρών». Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Σκάγκλια, Σεμπέκο, Πάεζ, Γάλας, Μήτσης, Μακρίδης και Ταραχούλσκι που αποκλείστηκαν από την αποστολή.
Τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση θέλει ο Πανιώνιος, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά. Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Δημήτρη Σιόβα να τίθεται στην διάθεσή του, ενώ επιστρέφει και ο Έντιν Τσότσαλιτς.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ 17:00 (OTE Sport1)
Παιχνίδι γιορτή αποτελεί για την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, η αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη για την δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο μεγαλομέτοχος των Ακριτών, Χρήστος Πανόπουλος και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ, Κώστας Κωνσταντινίδης θα τιμηθούν για την προσφορά τους. Η προετοιμασία των Ποντίων ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, όταν ανακοινώθηκε η αποστολή.
Με στόχο να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο το 2011 ταξιδεύει στην Κατερίνη η SKODA Ξάνθη, η οποία θέλει να… κάνει καλά Χριστούγεννα, με την πρόκριση στις αποσκευές της. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Κομεσίδης και Εντιμάρ.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 18:00
Ο Θρασύβουλος να μην έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης για το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο κόντρα στον Λεβαδειακό αναζητά την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλου Ελλάδας. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Καννελόπουλο, Γεωργιάδη, Παναγιωτάκο, Κόλτζο και Ανδριόλα.
Με πολλά αλλαγές θα παρουσιαστεί στο γήπεδο της Φυλής ο Λεβαδειακός, καθώς ο Γιώργος Παράσχος, ένεκα των συνεχόμενων αγώνων, άφησε εκτός αποστολής εννέα παίκτες και συγκεκριμένα τους Κυριακίδη, Κοτίτσα, Αλεξίου, Ιωάννου, Φαβάλι, Σάντσες, Ναπολεόνι, Μπουντόπουλο και Πόποβιτς.
Το… κυρίως μενού της δ’ φάσης του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/12) όπου διεξάγονται οκτώ αναμετρήσεις. Από το πρόγραμμα ξεχωρίσει το παιχνίδι του Πιερικού με τονΟλυμπιακό, του Εθνικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ, η «μάχη» της Λάρισας με τον Παναιτωλικό, αλλά και το ματς του Πανσερραϊκού με τον Εργοτέλη.
Η τέταρτη φάση ολοκληρώνεται την Πέμπτη (21/12) με τέσσερα ματς, από τα οποία ξεχωρίζει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον ΟΦΗ, αλλά και του Πανθρακικού με τον Άρη. Τέλος, η ΑΕΚ «δοκιμάζεται» στην Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου