Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ποια παράταση; Στα πέναλτι.

Ποια παράταση; Στα πέναλτι!
Τι κι αν κατάφερε να «αποδράσει» στο 105' της παράτασης από την Καλλονή; Ο Πανιώνιος χρειάστηκε μια… διαδικασία πέναλτι για να το καταφέρει! Οι «κυανέρυθροι» έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ και μετά από ένα τραβηγμένο πέναλτι (που έχασε ο Γουνδουλάκης), ένα που αξιοποίησε ο Τσότσαλιτς και τους έδωσε, τελικά, την πρόκριση και ένα που κακώς δεν δόθηκε στους γηπεδούχους στο 115', κατάφεραν με το 3-2 να περάσουν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Ένας πρώην… κυανέρυθρος, ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος άνοιξε το σκορ στο 6' με δυνατό σουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι -ο διαιτητής Παπαδόπουλος είδε κράτημα του Τραορέ πάνω στον Σκέμπρι- και την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Γουνδουλάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σουλογιάννη. Ό,τι δεν κατάφερε ο… παλιός, το πέτυχε ο… νέος, λίγο αργότερα. Στο 15', ο Σιόβας «έγραψε» το 1-1, αλλά στο 43', ο Μανούσος, με πλασέ, έκανε το 2-1 για την Καλλονή (όνομα και πράμα η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα). Ο Πανιώνιος ισοφάρισε ξανά, με τον Σκέμπρι στο 51' και κάπως έτσι, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, το «χρυσό» γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Έντιν Τσότσαλιτς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 105', αλλά δέκα λεπτά αργότερα, ο ρέφερι… έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή Βλαστέλλη από τον Σιδεράκη.
ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Τραορέ, Καρακώστας (84' Προβατίδης), Τζιωρτζόπουλος (108' Τριανταφύλλου), Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Ντος Σάντος (60' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Μανούσος
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Πετκάκης, Αναστασόπουλος, Ρόκας, Κολοβός, Σάμαρης (75' Σταυροθανασόπουλος), Γουνδουλάκης (120' Σταμάτης)sporfm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου