Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο όταν το εκρηκτικό μοντέλο Βαλεντίνα Τσεπάνου γνωρίζει μέσω κοινής παρέας τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο
Ήταν σχέση, εφήμερος έρως; κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, ενώ οι δυο τους διέδιδαν ότι απλά φίλοι, ενώ λίγο αργότερα στη ζωή της μπήκε ο Ραφίκ Τζιμπόυρ της ΑΕΚ - τότε.   
Όλα κυλούσαν μέλι-γάλα... για το ζευγάρι, μέχρι που ο Τζιμπούρ πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. 
Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα καθώς κάποιοι αθλητικογράφοι έγραφαν ποιο είναι το κοινό που «δένει» τον Ραφίκ Τζιμπουρ με τον Ραούλ Μπράβο, υπονοώντας την Βαλεντίνα Τσεπάνου. 
Κάποια στιγμή, λοιπόν στα αποδυτήρια της πειραϊκής ομάδας οι δυο ποδοσφαιριστές τσακώθηκαν με αποτέλεσμα να επιστρέψει ο Τζιμπούρ στο σπίτι, όπου συγκατοικούσε με την Βαλεντίνα και να γίνουν «γυαλιά καρφιά», χωρίς όμως να αναφέρει στην Βαλεντίνα τον λεκτικό καβγά που είχε ο ίδιος με τον Ραούλ Μπράβο. Η Βαλεντίνα όμως επειδή κάτι υποψιάστηκε, τηλεφωνεί σε έναν κοινό φίλο και μαθαίνει για το λεκτικό επεισόδιο.
Όταν λοιπόν την προηγούμενη Τρίτη Βαλεντίνα και Ραούλ Μπράβο βρέθηκαν στην ίδια καφετέρια της Γλυφάδας έγινε... ματς! Μόλις η Βαλεντίνα αντιλαμβάνεται την παρουσία του Ραούλ, τα παίρνει στο κρανίο και έξαλλη άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ραούλ μπροστά σε όλους τους θαμώνες. 

Τίποτα δεν φαινόταν ικανό να σταματήσει την οργή της. Ο Ραούλ δεν μπορούσε να αντιδράσει παρά μόνο να στείλει έναν φίλο του στο τραπέζι της Βαλεντίνας και να την παρακαλέσει να σταματήσει. Έτσι κι έγινε, πήγε, την παρακάλεσε αλλά… η Βαλεντίνα οργίστηκε ακόμη περισσότερο και μετά από μισή ώρα ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το café.  
Ενώ, μετά η Βαλεντίνα δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό κάνοντας μάλιστα και απαξιωτικά σχόλια για τον "κύριο" Μπράβο σε συνέντευξή της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου