Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗ.Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.



Ο Περικλής Στέλλας δημοσίευσε απάντηση-επιστολή του στο sentragoal.gr, αλλά μέσω email του στο fcpaok.gr μας ζήτησε να την αναδημοσιεύσουμε, προφανώς ως απάντηση στο άρθρο που αναρτήσαμε πρόσφατα στην ιστοσελίδα. Εμείς φυσικά ανα-δημοσιεύουμε την απάντησή του όπως οφείλουμε να κάνουμε. Θα αναρτήσουμε όμως και ανταπάντηση στην επιστολή του Στέλλα όπως ξανά οφείλουμε να κάνουμε, για να μην νομίζει ότι είμαστε και τίποτα χαζοΠΑΟΚτσήδες..   fcpaok.gr ADMIN TEAM
________________________________________
Καλημέρα,
Σας παρακαλώ να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας και να δημοσιευθεί η απάντηση μου (και η φωτογραφία) σχετικά με όλα όσα έχουν γραφεί τις τελευταίες μέρες και αναφέρονται στο πρόσωπο μου.
13 Δεκεμβρίου 2011, Περικλής Στέλλας
Την προηγούμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου (και όχι 8 Νοεμβρίου όπως από λάθος εκείνος αναφέρει) ο Λευτέρης Δούκας, με την ιδιότητα του μέλους του γραφείου τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (έτσι υπογράφει) μου απέστειλε την κάτωθι επιστολή. (σσ. fcpaok.gr: για συντόμευση, επειδή την επιστολή του κου Δούκα την έχουμε ήδη δημοσιεύσει και βρίσκεται ΕΔΩ, θα την παρακάμψουμε συνεχίζοντας με το υπόλοιπο της επιστολής του).
(συνέχεια..)
 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Έκανα λάθος"
Θα μπορούσα να απαντήσω σε προέδρους, σε βασιλιάδες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, δούκες, δούκισσες,αλλά και δημοσιογράφους. Αλλά θα απευθυνθώ στο κόσμο. Σε αυτόν που υπηρετώ. Αυτός ήταν και είναι η αποστολή μου. Να του λέω την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Και απευθύνομαι σε όλο τον κόσμο. Και του ΠΑΟΚ και του Άρη και του Ηρακλή και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και της Δόξας Κιάτου.Λοιπόν:
Έκανα λάθος. Έκανα λάθος διότι:
Επί 30 χρόνια διαδρομής στην αθλητική δημοσιογραφία κανείς δεν ξέρει ποια ομάδα υποστηρίζω.
Έκανα λάθος που δεν έγινα δημοσιογράφος-οπαδός
Έκανα λάθος να πιστεύω ότι ο δημοσιογράφος απευθύνεται ο σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο σε ένα συγκεκριμένο κοινό.
Έκανα λάθος που στα 30 χρόνια διαδρομής δεν έχω διαβεί τη πόρτα γραφείου ή σπιτιού παράγοντα, πολιτικού,αθλητή ή οργανωμένου οπαδού παρά μόνο για να πάρω συνέντευξη.
Έκανα λάθος που δεν ταξίδεψα ποτέ με έξοδα ομάδας, παράγοντα ή πολιτικού
Έκανα λάθος που δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από κανένα σωματείο,παράγοντα(πρόεδρο, γενικό γραμματέα κλπ) τίποτα. Μία φορά ζήτησα πρόσκληση για ματς του ΠΑΟΚ επι διοίκησης Ζαγοράκη για να την δώσω σε κορυφαίο στέλεχος του Mega channel όπου εργάζομαι και ήθελε να δει ματς στην Τούμπα και δεν μου έδωσαν. Την εξασφάλισα χάρη στον φίλο και συνάδελφο μου Παναγιώτη Χορόζογλου. Άλλη μία φορά στα 30 χρόνια διαδρομής μου ζήτησα ένα εισιτήριο(να το πληρώσω εννοείται) για τον αγώνα Άρη-Μαντσεστερ Σίτι για να τo δώσω στον παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή της Λάρισας Θοδωρή Βουτυρίτσα επειδή ο γιος του είναι οπαδός της Σίτι και δεν μου έδωσαν και μία φορά ζήτησα ένα εισιτήριο του τελικού του κυπέλλου Άρη-Παναθηναικού για να το δώσω στον τραγουδιστή Γιάννη Δώρα που έχει τραγουδήσει τον ύμνο του Άρη και τον αγνόησαν. Και ούτε τότε μου έδωσαν.
Έκανα λάθος που εργάστηκα στα 30 χρόνια διαδρομής μου σε ενάμιση (στην ουσία) γραφείο τύπου επειδή μου το ζήτησε η ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου και ίσως έκανα λάθος που μαζί της έδωσα μάχη για να αποτρέψουμε τους Σκοπιανούς να εμφανιστούν με το όνομα Μακεδονία και ίσως έκανα λάθος που με δική μου απόφαση εργάστηκαν αρκετοί άνεργοι δημοσιογράφοι,αλλά και άλλοι που σήμερα με λασπώνουν.
Έκανα λάθος που υπάκουσα στον γέροντα μου,ο οποίος μου έδωσε εντολή να δεχθώ πρόταση του τότε υπουργού Ορφανού να συμμετέχω επί εννέα μήνες σε συγκεκριμένη επιτροπή του ΟΠΑΠ που κυνηγούσε και το παράνομο στοίχημα και με την προϋπόθεση τα χρήματα από αυτή την απασχόληση να τα διέθετα όπως και όπου θα μου έλεγε ο γέροντας μου. Και αυτό το γράφω μόνο για εκείνους που διαθέτουν εμπειρία του τι εστί γέροντας σήμερα. Από τους άλλους δεν περιμένω κατανόηση μα ίσως και χλευασμό.
Έκανα λάθος διότι απαίτησα ως μέλος της διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών από την πρόεδρο του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου να εργαστούν στους Ολυμπιακούς αγώνες μόνο αθλητικοί συντάκτες και κυρίως οι άνεργοι. Και ήμουν από εκείνους που δεν επιλέχθηκαν σε σχέση με εκατοντάδες άλλους δημοσιογράφους, να εργαστεί στην κορυφαία διοργάνωση που ανέλαβε ποτέ η πατρίδα μου.
Έκανα λάθος που υπερασπίστηκα με πάθος την αντίθεση μου στην πρόταση και προσπάθεια του τότε προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση να συνδιοργανώσει η Ελλάδα με την Τουρκία το EURO 2008.Διότι εάν είχα ταχθεί μαζί του σήμερα ίσως θα είχα εκπληρώσει το μεγάλο μου όνειρο να εργαστώ στην ΟΥΕΦΑ και στο τσάμπιονς λιγκ.
Έκανα λάθος που όταν ʽʼδημοσιογράφοιʼʼ που πουλάνε ακόμη και σήμερα ΠΑΟΚτσιδιλίκι έβαζαν φουρνέλο στην Τούμπα με τον Γούμενο για να φτιάξουν την νέα Τούμπα,αποκάλυπτα την απάτη.
Έκανα λάθος όταν αποκάλυπτα ότι Γούμενος και ʽʼδημοσιογράφοιʼʼ εξαπατούσαν τον κόσμο λέγοντας ότι φέρνει τον Ματέους προπονητή στον ΠΑΟΚ.
Έκανα λάθος όταν αποκάλυπτα ότι ο Φλωρίδης είναι απάτη, Έπρεπε να γράφω αυτά που έγραφαν οι άλλοι. Ότι έχει τατουάζ του ΠΑΟΚ στο μπράτσο και θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ.
Έκανα λάθος όταν αποκάλυπτα μαζί με το ΄΄άβουλο ον΄΄ αγαπημένο μου συνάδελφο Αντώνη Τσακαλέα ότι ο Άραβας επενδυτής Ελ Σαμάρι είναι απάτη, όταν οι προεδρικοί ενημερωτές έγραφαν ότι παίζει μπάλα με τον Ζαγοράκη και μένει στις Συκιές.
Έκανα λάθος που ήμουν η αιτία ώστε ο Άρης να σώσει τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μετά τη φυγή του Ζαχουδάνη.
Έκανα λάθος που αποκάλυψα με εικόνα, τα κτυπήματα που δέχθηκαν οι παίκτες του Ηρακλή στο Χαριλάου σε εκείνο το παιχνίδι που διέλυσε τον Άρη. Έπρεπε να ευλογήσω τους δράστες.
Έκανα λάθος που αποκάλυψα ότι η διοίκηση του Ηρακλή κάνει ταξίδια στο εξωτερικό με άλλες δραστηριότητες και τα χρεώνει στην ΠΑΕ.
Έκανα λάθος που δεχόμουν καθημερινά απειλές από φίλους της διοίκησης Σκόρδα με αποτέλεσμα να αλλάξω τέσσερα αεροπλάνα για να πάω στη Σαραγόσα προκειμένου να περιγράψω το παιχνίδι Σαραγόσα-Αρη,ενώ στο αεροπλάνο της αποστολής ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι.
Έκανα λάθος που με δική μου επέμβαση το Mega channel έδειξε δωρεάν σε γιγαντοοθόνη του Χαριλάου το ματς Σαραγόσα-Άρη δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε χιλιάδες οπαδούς του Άρη να δουν το παιχνίδι αυτό.
Έκανα λάθος που αποκάλυψα ότι εξαπατούν τον κόσμο του Άρη πασάροντας του βίντεο και φωτογραφίες με σημαία του Super 3 του Ροναλντίνιο που θα τον έφερναν για να συνεργαστεί με τον Άρη η διοίκηση Σκόρδα και οι φίλοι του. Και βέβαια τα έγραφαν και κάποιοι ʽʼδημοσιογράφοι΄΄
Έκανα λάθος που με δική μου(αλλά και των τεχνικών του Mega)παρέμβαση και προτροπή , ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα(ενώ είχε) για το γήπεδο της Τούμπας τις δυο φορές που βγήκε τσαμπιονς λιγκ όταν ήρθε για επιθεώρηση ειδική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και τελικά το ενέκρινε.
Έκανα λάθος που δεν παρακολούθησα ποτέ παιχνίδι ομάδας από προεδρική σουίτα και δεν ήπια ποτέ ουισκάκια με πρόεδρο ή άλλο παράγοντα στα λόμπι του ξενοδοχείου και στα σπίτια τους.
Έκανα λάθος (έτσι φαίνεται) που υποστήριξα με θέρμη ότι ο Ζαγοράκης είναι η μοναδική ελπίδα για να αναγεννηθεί ο ΠΑΟΚ από τις στάχτες του μετά τη λαίλαπα Μπατατουδη και Γούμενου και πρέπει όλοι να τον στηρίξουν.
Έκανα λάθος φαίνεται που του είπα ότι δεν μπορεί να είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που τηλεφωνεί και ζητάει συγγνώμη από το Μπέο και τρέχει στο αεροδρόμιο για να μην συλληφθεί ο Μαρινάκης. Όταν ο Παντελάκης έφτυσε τριάντα συνταγματάρχες της Χούντας και έφυγε όταν του ζήτησαν να υπογράψει για να πάει ο Κούδας στον Ολυμπιακό.
Έκανα λάθος όταν υποστήριξα ότι δεν μπορεί με τόσα που έχουν γίνει σε βάρος του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, να προσλαμβάνει τον Βασίλη Γκαγκάτση με αμοιβή και να τον κάνει διευθυντή και μέτοχο του ΠΑΟΚ.
Έκανα λάθος όταν υποστήριξα ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον τρόπο που έφυγε ο Σαλπιγγίδης,αλλά δεν μπορεί να του απαγορεύσει την επιστροφή όταν έχουν αποθεωθεί στη Τούμπα και έχουν προσληφθεί ως προπονητές πρώην όπως ο Καραγεωργίου και ο Κωστίκος. Που έφυγαν από τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας ότι οι φιλοδοξίες τους είναι για μεγαλύτερες ομάδες.
Έκανα λάθος που υποστήριξα ότι το φιάσκο Λουκά ήταν μία πλεκτάνη σε βάρος του Άγγελου Αναστασιάδη και του Διονύση Γιαννόπουλου από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Από παράγοντες, υπαλλήλους και δημοσιογράφους που εξακολουθούν να διαβαίνουν τη πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Έκανα λάθος που λίγες ώρες πριν έρθω αντιμέτωπος με τον θάνατο(όταν ένας άνανδρος με σιδερογροθιά και λεπίδα προσπάθησε να με σκοτώσει)δεν είχα πάει και εγώ σε ταβέρνα που συνέτρωγαν παράγοντες και συνεργάτες με συγκεκριμένους δημοσιογράφους.
Και ίσως έκανα λάθος που δεν δέχθηκα κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να σταματήσω να γράφω την αλήθεια. Έτσι με πλησίασαν και αυτό μου έλεγαν. Γράφεις την αλήθεια, αλλά σταμάτα να την γράφεις. Και να φανταστείτε ότι κομιστές ήταν υποτιθέμενοι συνάδελφοι μου.
Τελικά μάλλον θα πρέπει να αλλάξω τακτική μετά από 30 χρόνια. Και έχω το χρόνο να διορθώσω τα λάθη μου. Ίσως θα πρέπει να δημιουργήσω μία νέα ιστοσελίδα ,όπως για παράδειγμα paok24.gr και να διαφημίζω το ΠΑΟΚτσιδιλίκι μου και συγχρόνως να εργάζομαι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ίσως θα πρέπει να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ όπως για παράδειγμα ʽʼpressarisʼʼ ή ʽʼallaboutarisʼʼ ,blue arenaʼʼ να εκδώσω εφημερίδα όπως ʽʼΟ Γαύροςʼʼ και να βάψω το πρόσωπο μου κόκκινο η όπως η ʽʼΠράσινηʼʼ και να βάψω το πρόσωπο μου πράσινο.
Σκέφτομαι ότι ίσως έκανα λάθος που μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα όταν είχαν μαζευτεί συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έξω από το γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,δεν απήντησα στις συνεχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ίσως να έκανα λάθος, διότι μετά από τόσα παρακάλια μου,ο άνθρωπος ίσως τελικά να είχε αποφασίσει να μου δώσει το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,κάνοντας το χατίρι μου. Αλλά που θα πάει,κάποια στιγμή ένα γραφείο τύπου ΠΑΕ θα πάρω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και στον Ηρακλή ο Σπανουδάκης έλεγε με κάποιους φίλους του δημοσιογράφους(και το λένε και σήμερα) ότι του ασκώ κριτική γιατί ζήτησα το γραφείο τύπου και δεν μου το έδωσε.
Έκανα λάθος που δεν αποκάλυψα ότι ο Μυτιληναίος και μετά ο Μπάμπης Ξανθόπουλος μου είχαν προτείνει το γραφείο τύπου με χρήματα που κάποιοι δεν μπορούν ούτε καν να φανταστούν, αλλά αρνήθηκα.
Έκανα λάθος που δεν αποκάλυψα ότι όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην διάρκεια συνέντευξης που μου έδωσε λίγες μέρες πριν από το EURO 2008,στο γραφείο του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε την συμβουλή μου και του είπα ότι στην επικοινωνία ο ΠΑΟΚ όπως και κάθε σύλλογος πρέπει να λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Ότι αρνήθηκα πρόταση του και μάλιστα του πρότεινα πως αυτό τον ρόλο μπορεί να τον έχει με επιτυχία ο μέχρι χθες διευθυντής Μάρκετινγκ Γιώργος Τζέτζης. Θα το θυμάσαι φαντάζομαι Θοδωρή, έτσι;
Τελικά σκέφτομαι ότι έκανα λάθος και ίσως αποδειχθεί ότι είμαι ένας ηλίθιος. Διότι εάν έκανα τα αντίθετα από αυτά που έκανα, θα είχα κτίσει βίλα στο Ρύσιο, στη Καρδία και στο Πανόραμα. Θα τα είχα καλά με όλους. Θα περνούσα ζωή χαρισάμενη, θα έκανα τα ταξιδάκια μου,θα μπορούσα να χρεώνω το χαλίκι της βίλας μου στην ΠΑΕ ,να ταξιδεύω δίπλα στον Σκόρδα, τον Ζαγοράκη, τον Σπανουδάκη, όταν οι οπαδοί των ομάδων όπως ο Φώτης ο Κυριακόπουλος και πολλοί άλλοι ταξιδεύουν οδικώς χιλιάδες χιλιόμετρα για να δουν την ομάδα τους. Να δέχομαι δωρεάν αυτοκίνητα και να γίνομαι με ένα τηλεφώνημα διευθυντής εφημερίδας για να κάνω καθημερινά την αγιογραφία του προέδρου που με πληρώνει και διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού σε μία νύχτα επειδή τυχαίνει να έχω τα ίδια γούστα με τον κορυφαίο παράγοντα.
Και τελικά φαίνεται ότι έκαναν λάθος τόσοι και τόσοι και κυρίως οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που με τίμησαν με μια πλακέτα που γράφει: ʼʼΤιμής ένεκεν στον δημοσιογράφο Περικλή Στέλλα που με την αδέσμευτη πένα του τιμά την αθλητική δημοσιογραφίαʼʼ
Και τελικά ίσως έκαναν λάθος που στα κάγκελα της Θύρας 4 ανήρτησαν πανό που έγραφε: ʼʼΗ αλήθεια πονά, Περικλή κράτα γεράʼʼ
Τελικά μάλλον έκανα λάθος.
ΥΓ:Η μοναδική ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα, στους αιώνες των αιώνων είναι μία. Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΥΓ1:Η εφημερίδα,ο Αντώνης Τσακαλέας που το έγραψε και εγώ προσωπικά κατηγορούμαι τελευταία για την αποκάλυψη μιας εξώδικης επιστολής που στάλθηκε (φανταστείτε να μην είχε σταλεί και να ήταν ψέμα)στην εταιρία ορκωτών λογιστών με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αντί να αναρωτηθούν κάποιοι,
1.Γιατί αποκρύφτηκε το πόρισμα
2.Γιατί ο εισαγγελέας με το ΣΔΟΕ ξεκίνησαν ανακρίσεις
3.Γιατί παραιτήθηκε το μέλος της επιτροπής διαφάνειας Χουζανάς
4.Γιατί ζήτησε την διαγραφή του από μέλος του ερασιτέχνη και αποχώρησε ο Κυριάκος Καλπάκης
5.Γιατί παραιτήθηκε ο Λεωνίδας Βελής
6.Γιατί είναι τόσους μήνες απλήρωτοι οι παίκτες
7.Γιατί ενώ έδειξαν ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ ο Αγγελόπουλος και ο Μυτιληναίος ο ΠΑΟΚ δεν πήγε στο ραντεβού
8.Γιατί έφυγε και γιατί επέστρεψε από τη προεδρία ο Ζαγοράκης
 Και πολλά άλλα αναπάντητα γιατί…
Το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει εμένα και την εφημερίδα ως συκοφάντες και προβοκάτορες.
ΥΓ2:Δεν υπήρξε ούτε μία φορά 30 χρόνια τώρα που να έγραψα κάτι και να μην έβαλα την υπογραφή μου. Έγραψα αυτό και είμαι αυτός. Γι αυτό και σας κοιτάζω στα μάτια. Εσύ που μιλάς και γράφεις ανώνυμα είτε είσαι οπαδός είτε είσαι δημοσιογράφος είτε παράγοντας βγες με το όνομα σου. Μόνο τότε θα σου απαντήσω. Τα καλύτερα παντελόνια είναι τα επώνυμα.
Τελικά έκανα λάθος.
Περικλής Στέλλας

1 σχόλιο:

  1. 1. Α ρε γιατί παίζουν ή κρυφτούλ ή Ζαγορούλ ουλ.
    2. Α ρε για να τις σταματήσουν.
    3. Α ρε γιατί ωρίμασε κι έγινε αδιαφάνειας. Που λένε, πήγε για μαλλί και βγήκε αμυαλί.(Σας ντρίπλαρα με στυλ Πέλκα, όσους είπατε και βγήκε κουρεμένος. Χα,χα,χα).
    4. Α ρε γιατί δεν ήθελε να γίνει επαγγελματίας
    τύπου "Ζαγορεμένου" ή διαβολεμένου.
    5. Α ρε γιατί τον φώναζαν Καζαντζίδη.
    6. Α ρε γιατί δε θέλουν να πληρωθούν,όπως και το κράτος μας. Που τρέχ ο καϋμένος ο πρόεδρος να το πληρώσ' και δε θέλουν οι πολιτικοί.
    7. Α ρε τώρα κατάλαβα ότι είσαι πολύ μεγάλος βλάκας! Α ρε ούτε "ασπίδα είχαν ούτε πρόνοια".
    8. Α, ρε βλάκα, δηλαδή να πάει και να μη γυρίσ' ο άνθρωπος είσαι και της εκκλησίας. Δηλαδή εσύ όταν πετάς με το αεροπλάνο για αναμετάδοση, τι σε λένε οι φιλ' σου, να πας και να γυρίσεις ή να πας και να μη γυρίσεις;
    Και, για να σε κάνω ,ρε μάγκα κι εγώ κάποιες ερωτήσεις.
    1.Γιατί στην εποχή που ζούμε δεν μας προσφέρς τις αναλήθειες ως αλήθειες να παρηγοριόμαστε; Είδες ο καλός ο Παπανδρέου; "Υπάρχουν τα λεφτά" είπε και τον εψήφισαν τα Παόκια μας. Εσύ ας πούμε γιατί δεν είπες: Βγήκε το πόρισμα,αλλά περιμένουν να σας το δείξουν το καλοκαίρι ούτως ώστε αν διαρήξετε τα ιμάτιά σας να μην κρυώσετε.
    Ή ας πούμε: υπάρχει το πόρισμα αλλά πού υπάρχει; Μη να σε τρώγλη το 'κρυψαν ή σε κα/να πηγάδι, μην περιμένουνε λοιπόν τον Αναστασιάδη; Γιατί αν το δείξουν στα κοντά ποιος θε να τους γλυτώσει, στην τόση διασπάθηση και στην ψευτιά την τόση;
    2. Α, ρε γιατί είσαι ψεύτης, μπορείς να με πεις;
    Α, ρε όλ οι εισαγγελείς είναι με τα στημένα απασχολημέν ψάχνουν να μάθουν ποιός είναι ο Βαγγέλς με τον οποίο μιλάει ο Μ πέος. τους απειλεί ο Νικ ητιάδης, τους λέει :Αν δεν τον βρήτε το Βαγγέλ, θα σας χώσω το μαχαίρ στον
    κό(κα)λο σας. Και μην σου πάει το μυαλό ότι είναι ο Μαρινάκς, σ' έσχισα ,Στέλλα. Αφού η προεδράρα μας τον ψήφσε στη " Λίγκα" τον βοήθσε και στο αεροδρόμιο που τον τσάκωσ η αστυνομία και τον πήγαινε γι αυτόφορο. Γιατί αυτός ο καλομαθημένος αν έκαμνε μια νύχτα μέσα θα ισοδυναμούσε με ένα χρόνο δικό μας. Βέβαια - μεταξύ μας αυτό- άκσε: ποιος θα φοφήσ το Μαρινάκ; και είπε: εγώ. Αυτοί όμως είχαν πει ποιος θα ψηφήσ.
    Αλλιώς Παοκτσής πρόεδρος είναι δυνατόν να ψηφήσ Ολυμπιακάκια;
    3.Α,ρε, γιατί δεν παραιτήσε κι εσύ με τις υπεύθυνες προβλέψεις που κάνς και σε βρίζουν γύφτο οι του Σαουρίδη και σκουλίκι εμείς τα Παόκια. Α,ρε, μπας και είσαι μαζοχιστής; Α, ρε, σταμάτα επιτέλους ας πάνε στον... Ηρακλή όλ.
    4.Α, ρε, εσύ γιατί δε ζητάς παραίτηση απ' την ΕΣΗΕΑ που αφήν κάτι "συναδέλθους σου να βρίζουν τη γυναίκα σου. ΕΣΗΕΑ= Ένωση συντακτών, ηττοπαθών,ειδικώς αφώνων.
    5. Α,ρε, εσύ γιατί δε γίνεσαι τραγουδιστής να σ' αγαπάνε ουλ, μπουνταλά. Οπα ,ρε και "νταχτιρντί" είμαστε ουλ.Βλάκα. Δε θέλουμε αληθολάγνους,ρε, μόνο κο.κολάγνους.
    6. Α, ρε, από πίτα που δε θα φας τι σε νοιάζ και αν καεί. Εξ άλλου ο πρόεδρος μας που είναι από διοίκηση πρωτοδικίου δεν πληρώνεται!!! Έτσι για την Παοκάρα μας το κάν ,αυτοί γιατί να πληρώνονται; Ανώτεροι απ' τον πρόεδρο είναι; Άμα πια "παικτόφιλε".
    7. Α,ρε, εσύ γιατί δε δείχνεις ενδιαφέρον όταν στην πέφτουνε οι γυναίκες και δίνεις ραντεβού μόνο με τη δικιά σ;
    8. Α,ρε κι εσύ κι εγώ που παντρεύτηκαμε ξανθιές
    γιατί κάθε τόσο τις λέμε να βάψουν τα μαλλιά τους μαύρα.Άσε εγώ το προχώρσα το πράμα, τι βάζω και λούζεται με νερό στο οποίο διαλύει καρβουνόσκον. Βπεπς η ρημάδα η Βραζιλία μάς έπεφτε μακρυά. Ας φάμε τώρα τις ξανθιές στη μουρ. Καλή όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή