Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Xάσμα στην ΚΕΔ, "παίζεται" η παραμονή Βασάρα
Xάσμα στην ΚΕΔ, "παίζεται" η παραμονή Βασάρα
H ένταση που δημιουργήθηκε την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΔ μεταξύ του πρόεδρου της, Γ. Σαρρή, και του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών Σούπερ Λίγκας, Κ. Βασάρα, είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο.
Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό ΔΣ της ομοσπονδίας. Ο κ. Σαρρής υποστήριξε ότι υπάρχει δυσλειτουργία στην επιτροπή με συγκεκριμένο μέλος της ΚΕΔ. Δεν κατονόμασε τον Βασάρα, αλλά τον υπονόησε αφού όλοι ήξεραν τι είχε προηγηθεί.Ο Σ. Πιλάβιος, απευθυνόμενος στον Σαρρή, είπε ότι έχει οριστεί από το ΔΣ της ΕΠΟ στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ και πρέπει να επιβληθεί. Στη συνέχεια, του είπε ότι αν υπάρξει εκ νέου πρόβλημα με κάποιον να το φέρει στο συμβούλιο.Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι οι Βασάρας, Δούρος και Μπριάκος χαρακτηρίστηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ ως «υπάλληλοι».Συμφωνήθηκε να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στην επιτροπή και αν τα προβλήματα συνεχιστούν τότε φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές…

Άσκηση πίεσης για να υποκύψει ο Βασάρας

Επί της ουσίας το ΔΣ της ΕΠΟ πήρε το μέρος του Σαρρή και σε περίπτωση που ο Βασάρας δεν κάνει πίσω τότε η επόμενη κίνηση θα είναι η αντικατάστασή του.Ήδη τον τελευταίο καιρό υπάρχουν διαρροές από… κύκλους που εμφανίζουν τον Βασάρα να μιλάει με παρατηρητές μετά τους αγώνες, αλλά από τον ίδιο κάτι τέτοιο διαψεύδεται.Υπενθυμίζεται η πρόσφατη περίπτωση με τη νομιμότητα ή μη του ορισμού του Κάκου στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Αποκαλύφθηκε ότι αλλιώς ερμήνευε ο Βασάρας τον κανονισμό και αλλιώς ανακάλυψε ξαφνικά και όλως τυχαίως (πριν το ντέρμπι) η πεφωτισμένη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας ότι πρέπει να ερμηνεύεται.Ακόμη και το θέμα της σύγκρουσης αρμοδιοτήτων για το οποίο γίνεται ο προκάτ θόρυβος θα έπρεπε να έχει λυθεί από την αρχή της σεζόν και να επιχειρείται να λυθεί τώρα που βρισκόμαστε στο 1/3 της περιόδου.Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Βασάρας δεν δέχεται εντολές και δεν κάνει χάρες για τους διαιτητές που θα ορίσει στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Και αυτή είναι μια πρακτική που σε κάποιους προκαλεί δυσανεξία.Η στοχοποίησή του από τους «κύκλους» παίζει μεγάλο ρόλο σε ενδεχόμενη απόφαση να φαγωθεί, αφού θα παρουσιαστεί ως παροχή υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου