Τετάρτη 18 Απριλίου 2012


Το βρώμικο παρασκήνιο, τα γιαούρτια και τα προφυλακτικά!

Ημερομηνία: 18/04/2012 - 16:29
Το βρώμικο παρασκήνιο, τα γιαούρτια και τα προφυλακτικά!
Στην Επιτροπή Εφέσεων τις ΕΠΟ ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους Άρης και Αστέρας Τρίπολης για τη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα έχοντας “βαρύ πυροβολικό” στις νομικές τους “ομάδες".
Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσώπησε τον Αρη και ο Βασίλης Γκαγάτσης τον Αστέρα Τρίπολης.
Τα όσα ακούστηκαν ήταν συγκλονιστικά στη διάρκεια των απολογιών, αφού ο Αλέξης Κούγιας μίλης για βρώμικο παρασκήνιο και εντολές στον διαιτητή. Αντίθετα η γραμμή του Αστέρα Τριπολής εστιάστηκε στα αντικείμενα που έπεσαν και στο γεγονός ότι σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού, η αποφάσεις του διαιτητή είναι ανέγγιχτες.
Άρης: Σκοτεινό παρασκήνιο... 

Ο Αλέξης Κούγιας για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης κατέθεσε ένσταση αοριστίας για την έφεση του ποδ. Εισαγγελέα γιατί ήθελε να δικαστεί ο Άρης με τους όρους που δικάστηκε ο Παναθηναϊκός και παρουσίασε τις ιατρικές γνωματεύσεις που δεν εδειξαν τραυματισμό της Κουρομπύλια.
Μεταξύ άλλων είπε: “Ο Τριτσώνης είχε άγχος να διακόψει τον αγώνα και δεν εφάρμοσε τον κανονισμό. Σκεφτόμαστε πονηρά ειδικά με ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και για ομάδες όπως η Κέρκυρα.
Αμφισβητούμε ότι υπάρχει τραυματισμός, έστω και μικρός. Υποπτευόμαστε ότι δόθηκαν άλλες εντολές στον Τριτσώνη. Η Κουρομπύλια υποκρίθηκε τραυματισμό. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και την υποχρέωσε ο εισαγγελέας.
Ο Τριτσώνης όταν άνοιξε το κεφάλι του Τρύφωνα με ράμματα στο κεφάλι στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, του είπε σήκω να παίξεις. Την τελευταία αγωνιστική το σκοτεινό παρασκήνιο θέλει ο Άρης να μην έχει στόχο στο ματς με Κέρκυρα.
Στις συνομιλίες της ΕΥΠ υπάρχει συνομιλία του Μποροβήλου με τον Λυράκη, όπου καθόριζαν αποτελέσματα αγώνων. Ο ΚΑΠ προβλέπει ένσταση για αντικανονική διακοπή αγώνα. Να τιμωρηθεί ο Τριτσώνης και η Κουρομπύλια που είχε ηθοποιήστικη συμπεριφορά. Πονηρή ήταν και η συμπεριφορά του διαιτητή”.
Αστέρας: Προφυλακτικά και γιαούρτια!
Για τον Αστέρα Τρίπολης ο νομικός Στέργιος Σουροβίκης ειπε: “Τι θα έπρεπε να κάνει η Κουρομπύλια αν τις πετούσαν προφυλακτικά και γιαούρτια; Θα έπρεπε να συνεχίσει το παιχνίδι. Τι είναι ο διαιτητής για να πει το λόγο της διακοπής. Είναι ένας καθημερινός άνθρωπος”.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισε: “Η κρίση του διαιτητή είναι ανέγγιχτη, σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού παιδιάς”.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται η απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου