Τετάρτη 18 Απριλίου 2012


Από τα play off στο... τρέξιμο οι παίκτες της Εθνικής

Ημερομηνία: 18/04/2012 - 14:03
Από τα play off στο... τρέξιμο οι παίκτες της Εθνικής
Λειψή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του EURO, καθώς τα play off θα τελειώσουν στις 20 Μαΐου, ημερομηνία που αρχικά επρόκειτο να γίνει η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών.
ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα έχουν την ευθύνη για την αλλαγή στο πρόγραμμα, αφού η μεν Ομοσπονδία όρισε τον τελικό Κυπέλλου στις 28 Απριλίου, με συνέπεια να μετατεθούν αυτόματα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των play off, που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα από τη Σούπερ Λίγκα, η δε Λίγκα δεν δέχτηκε την πρόταση της ΕΠΟ να οριστεί ο τελικός στις 25 Απριλίου ενώ δεν βρήκε σύμφωνο και τον Ατρόμητο η πρότασή της να ξεκινήσουν τα play off πριν τον τελικό, καθώς οι Περιστεριώτες δεν ήθελαν να επιβαρυνθούν αγωνιστικά.
Έτσι, τα play off θα αρχίσουν στις 2 και θα ολοκληρωθούν στις 20 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής θα καθυστερήσει κατά δύο ημέρες και θα τελειώσει στις 31 του μήνα, δηλαδή θα είναι μικρότερη απ' ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Και βέβαια, οι διεθνείς δεν θα προλάβουν να ξεκουραστούν ούτε μια μέρα!
Θα πρέπει, επίσης, να επισημανθεί ότι στο τελευταίο Δ.Σ της ΕΠΟ τέθηκε θέμα χρησιμότητας των play off, που το μόνο που προσφέρουν είναι τα λεφτά της NOVA ενώ δημιουργούν εμπλοκές σε θέματα όπως συνέβη τώρα με τον προγραμματισμό για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου