Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΓΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Αντίο MEGA στο Ch. League και δάκρυα Μένιου...

Αντίο MEGA στο Ch. League και δάκρυα Μένιου...
Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com
Η χθεσινοβραδινή εκπομπή «Σούπερ Μπάλα LIVE» στο MEGA ήταν ιστορική, όχι μόνο επειδή συνδυάστηκε με τη μετάδοση του απίστευτου ματς Μπαρτσελόνα – Τσέλσι 2-2 και τον αποκλεισμό της Πρωταθλήτριας Ευρώπης αλλά επειδή ήταν η τελευταία. Μέχρι την επόμενη, που θα’ λεγε και ο Νίκος Γκάλης…
Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα προβλήθηκε ένα (ακόμη) φοβερό βίντεο που επιμελήθηκε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, «ντύνοντάς» το με τη «Ρόζα» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου και το «Καληνύχτα» του Γιώργου Νταλάρα, κάνοντας ένα σύντομο αλλά άκρως περιεκτικό flash back στα 18 χρόνια που το ΜΕGA μετέδιδε του αγώνες του Champions League.
Το κλίμα ήταν άκρως συγκινησιακό και ο ίδιος ο Μένιος δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του μετά την προβολή του ολιγόλεπτου βίντεο…
Κατόπιν η κάμερα πήγε στα παρασκήνια όπου εμφανίστηκαν δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, μακιγιέρ κλπ. και τον λόγο πήρε ο επικεφαλής Νίκος Στραβελάκης ευχαριστώντας άπαντες, εξηγώντας γιατί το MEGA αφήνει το Champions League ελέω της οικονομικής συγκυρίας και υποσχόμενος ότι, όταν (και αν…) διορθωθεί ποτέ η κατάσταση στο χώρα, το κανάλι θα προσπαθήσει να ανακτήσει τα δικαιώματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Παλιός αθλητικογράφος γαρ, ο Στραβελάκης σημείωσε πως τα μοναδικά έσοδα του σταθμού ήταν από τη διαφήμιση, θυμήθηκε παλιές στιγμές και αναφέρθηκε στο μέλλον του MEGA στα αθλητικά αφού από τον Σεπτέμβριο θα μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Όπως πρόσθεσε ο Γιώργος Θαναηλάκης, ίσως το κανάλι αποκτήσει τα δικαιώματα κάποιων φιλικών αγώνων της Εθνικής ως τότε.
Την είδηση έδωσε ο Στραβελάκης καθώς, αντιθέτως με τα όσα ακούγονται και γράφονται, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος (που, τόσα χρόνια πια, έχει συνδέσει άρρηκτα τη φωνή του με το κανάλι) θα είναι στις περιγραφές των αγώνων της Εθνικής από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Δεν ανέφερε πάντως το όνομα του Αλέξη Σπυρόπουλου, που ήδη συνεργάζεται με τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ.
Για να φτιάξει το κέφι του Μένιου ο Γιάννης Θειακός άρχισε να του θυμίζει πως όταν ο (καλεσμένος, χθες, της εκπομπής) Γιώργος Δώνης έβγαζε την ασίστ στον Κριστόφ Βαζέχα, το 1996 στον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Αμστερνταμ, είχε ακόμη… μαλλιά!
Τελευταίο ματς από το Champions League λοιπόν για το MEGA μιας και ο τελικός μεταδίδεται από ελεύθερο κανάλι, τη ΝΕΤ, εξ ου και το χθεσινοβραδινό «αντίο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου