Πέμπτη 19 Απριλίου 2012


«Θα ξοδεύουν όσα εισπράττουν»

ΕΣΑΠ: Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΑΡΝΑΤΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤRA CHANNEL

«Θα ξοδεύουν όσα εισπράττουν»
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στην τοποθέτηση του γύρω από το επαγγελματικό βόλεϊ αλλά και τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας είπε:  «Υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία συμφωνούμε με τον ΠΑΣΑΠ και πρέπει να συνεχίσουμε τον διάλογο. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου πρέπει να...
γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σε όλα τα ΤΑΑ για την αδειοδότηση συμμετοχής τη σεζόν 2012-13. Δεν έχω στοιχεία εάν το χρέος όλων των ΤΑΑ προς όλους τους αθλητές είναι 4,5 εκ. Ευρώ όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ. Οι πρωτοβάθμιες και οι δευτεροβάθμιες επιτροπές λειτουργούν πλέον κανονικά. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα μοντέλο ώστε τα ΤΑΑ να ξοδεύουν όσα εισπράττουν.  Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στην ΕΕΑ για την αδειοδότηση του Ηρακλή και δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει έλεγχο σε όλα τα ΤΑΑ. Ο ΓΓΑ μας υποσχέθηκε πως ο έλεγχος θα γίνει με το τέλος της σεζόν και την επομένη ημέρα η ΕΕΑ έστειλε χαρτί σε όλα τα ΤΑΑ για έλεγχο από τις 29 Απριλίου. Ειλικρινά αυτό δεν γνωρίζω γιατί έγινε. Ο Ολυμπιακός εφέτος βγήκε εκτός τίτλων διότι επέλεξε τον δύσκολο δρόμο που δεν είναι άλλος από το να διακανονίσει και να αποπληρώσει τα ανοίγματα παλαιότερων εποχών».

Σχετικά με την αποχώρηση της Καλαμαριάς ο Ταρνατόρος είπε: «Στην Καλαμαριά το πρόβλημα δεν ήταν τόσο οικονομικό, όσο διαχειριστικό και εσωτερικό με τους παράγοντες που δεν ήθελαν το τμήμα του βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου