Πέμπτη 19 Απριλίου 2012


«Υπάρχει οφειλή αλλά και... ελπίδα»

Κατηγορία VOLLEYBALLΕ.Ο.ΠΕΕΣΑΠΠΑΣΑΠ

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

«Υπάρχει οφειλή αλλά και... ελπίδα»
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης ρωτήθηκε και έδωσε απαντήσεις στην εκπομπή «Κόντρες στο Kontra» που είναι αφιερωμένη στο ελληνικό βόλεϊ, για την παραίτηση σοκ του προπονητή της εθνικής Εφήβων Μάκη Δημητριάδη...
«Μας στεναχωρεί η παραίτηση Δημητριάδη. Τον ευχαριστώ για την παρουσία του στις Εθνικές ομάδες και την προσφορά του. Στην επιστολή παραίτησης του αναφέρεται σε οικονομικούς, προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους», υποστήριξε ο Αχιλλέας  Μαυρομάτης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αποκάλυψε: «Η ομοσπονδία έχει οφειλή προς τον Μάκη Δημητριαδη. Έχει λάβει το μισό ποσό απ' όσα δικαιούνταν το 2011, ενώ για το 2012 δεν έχει πάρει καθόλου χρήματα. Βέβαια και εμείς ως ομοσπονδία δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από την κρατική επιχορήγηση. Ωστόσο, πιστεύω ότι αν ήταν μόνο οικονομικοί οι λόγοι, ο Μάκης δεν θα έφευγε από το τιμόνι της Εθνικής Ομάδας».

Ο κ. Μαυρομάτης γνωστοποίησε ότι το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης μετά από αυτήν την παραίτηση - βόμβα, διεκόπη χωρίς να ανακοινωθεί κάποιος αντικαταστάτης. Πρόσθεσε ότι γίνονται ενέργειες για να ανακαλέσει την παραίτησή του ο Μάκης Δημητριάδης, χωρίς ωστόσο να θελήσει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος προσπάθησε να πείσει τον Μάκη Δημητριάδη σε κατιδίαν φιλική συνάντηση που είχαν να αλλάξει την απόφασή του αυτή, ωστόσο εκείνος επέμεινε και έστειλε και γράπτώς την παραίτηση. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ενδεχομένως η Ομοσπονδία  να δημοσιοποιήσει την επιστολή της παραίτησης, αν θελήσει κάτι τέτοιο και ο εβρίτης προπονητής και εφόσον φυσικά δεν φέρουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες που ακόμα και αυτές τις ώρες γίνονται για να ανακαλέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου