Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012


"Τέζα" ο ΠΑΟΚ, πέρασε ο Ατρόμητος! 

Ημερομηνία: 25/01/2012 - 19:47
"Τέζα" ο ΠΑΟΚ, πέρασε ο Ατρόμητος! (vid+pics)
Ο Ατρόμητος έκανε την μεγάλη έκπληξη μέσα στην Τούμπα καθώς νίκησε στην παράταση τον ΠΑΟΚ με 2-1 και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Μέχρι το 89΄ νικούσε με 1-0 ο ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ-πέναλτι του Λίνο!
Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαθε ότι και πέρυσι στον θεσμό του κυπέλλου. Είπε "αντίο" στην διοργάνωση με εντός έδρας ήττα. Πέρυσι ήταν ο Δέλλας, φέτος οι Φυτανίδης και Μπρίτο οι σκόρερ του αποκλεισμού.
Στον αντίποδα ο Ατρόμητος προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του κυπέλλου και κάνει όνειρα και για δεύτερο συνεχόμενο τελικό. Άλλωστε με βάση το γεγονός ότι επόμενος αντίπαλος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα, γιατί να μην ονειρεύεται;
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27'. Ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να κάνει το γύρισμα από δεξιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τόμας. Ο πρώτος επόπτης δεν έδειξε τίποτα, όμως ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στον Τόμας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Λίνο ανοίγοντας το σκορ.
Ο Ατρόμητος πίεσε πολύ στην επανάληψη για το 1-1 και τα κατάφερε στο 90' έστω και με την βοήθεια του αέρα και του... Γλύκου! Ο Φυτανίδηςσχεδόν από το ημικύκλιο της σέντρας έκανε ένα γέμισμα της απελπισίας, με την μπάλα λόγω και του ανέμου παίρνει περίεργη τροχιά προς την εστία. Ο Γλύκος που έκανε κακή εκτίμηση προσπάθησε να διώξει την μπάλα όμως αυτή πέρασε τη γραμμή με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1 και οι δύο ομάδες να πάνε στην παράταση.
Στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Ατρόμητος πέτυχε την πλήρη ανατροπή με τον Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικιός με τρομερό πλασέ νίκησε τον Γλύκο μετά από πάσα-τακουνάκι του Μήτρογλου. Πάρα την πίεση του ΠΑΟΚ η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ και ο Ατρόμητος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη!
Σύνθεσεις:
ΠΑΟΚ (Λ. Μπόλονι): Γλύκος, Λίνο, Έτο (40’ Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λάζαρ (84’ Ίβιτς), Γκαρσία, Φωτάκης (46’ Μπαλάφας), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (62’ Μήτρογλου), Τόμας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Καραμάνος (72’ Τάτος), Δημούτσος (84’ Μπρίτο), Επστάιν, Καραγκούνης, Αναστασάκος
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Α' Βοηθός: Καρατζίκας (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου