Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Με γκολ για "κλάματα" (του Γιαννούλη) νίκησε ο ΠΑΟ!

Με γκολ για "κλάματα" (του Γιαννούλη) νίκησε ο ΠΑΟ!
O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Ξάνθη και η γκρίνια κυριαρχεί στον "ερυθρόλευκο" Τύπο, ενώ για την κακοκεφιά στο λιμάνι ευθύνη έχει και ο... Γιαννούλης του Ατρομήτου!
+++ Πώς γίνεται αυτό; Σύμφωνα με το "Φως" ο ΠΑΟ νίκησε τον Ατρόμητο "με γκολ για «κλάματα» (του Γιαννούλη)" και όπως διευκρινίζεται στο κείμενο ο παίκτης του Ατρομήτου "πούλησε" τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Ζέκα, μετά πήγε στον Βύντρα, μετά ο Λέτο πήρε την κεφαλιά, μετά κόντραρε στον Φυτανίδη και τελικά κατέληξε στον Κουίνσι, που με σουτ σκόραρε. Ε, είναι ολοφάνερο ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Γιαννούλης, άσχετα βέβαια αν μεσολάβησαν τρεις-τέσσερις νοματαίοι για να μπει εντέλει η μπάλα στο πλεκτό.
Πού να την αντέξει όμως τη συμφορά που τον βρήκε; "έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγνώμη από τον Δώνη" μας πληροφορεί η εφημερίδα, η οποία πάντως χαρακτηρίζει "σχεδόν άριστο" τον Παππά, ενώ αντίθετα τα έχει με τους βοηθούς του.
+++ Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή και βέβαια δε λείπει από το "Φως" η μουρμούρα για την ήττα στην Ξάνθη, όπως και για τις "περίεργες επιλογές Βαλβέρδε".
Και μια και ο λόγος για τον Βάσκο προπονητή, στον "Γαύρο" (pic1) του τα... χώνουν κανονικά. "Ερνέστο ο Θρύλος δεν είναι Εσπανιόλ" τονίζεται στο πρωτοσέλιδο, ενώ σημειώνεται ότι ο Βαλβέρδε κάποια στιγμή "ξύπνησε και έκανε τις αλλαγές". Μήπως η αλλαγή σκυτάλης στη διεύθυνση της εφημερίδας σηματοδοτεί και τη διαφορετική μεταχείριση προς το πρόσωπο του τεχνικού του Ολυμπιακού;
Σε ό,τι αφορά τη διαιτησία, τα ακούει ο Κωνσταντινέας, τα ακούουν και οι βοηθοί του Παππά στο ΠΑΟ-Ατρόμητος.
+++ Στον "Πρωταθλητή", (pic2) τέλος, στέκονται στις αποφάσεις του Κωνσταντινέα, δεν ασχολούνται όμως καθόλου με τον Βαλβέρδε, ενώ ο Παππάς τελικά δεν τη γλυτώνει καθώς κι εκείνος "έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟ", όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Αθηναίος ρέφερι δεν κρατούσε και τα σημαιάκια των βοηθών του, οπότε μάλλον άδικα δέχεται τα πυρά του "Πρωταθλητή"...
+++ Είπαμε όμως, για όλα φταίει το "πούλημα" της μπάλας από τον Γιαννούλη, που τον πήραν και τα δάκρυα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου