Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

“Ζεστάθηκαν” με καρεκλοπόλεμο οι οπαδοί στα Γιάννενα!


“Ζεστάθηκαν” με καρεκλοπόλεμο οι οπαδοί στα Γιάννενα! (pics) Η θερμοκρασία στα Γιάννινα είναι χαμηλή, το γήπεδο του ΠΑΣ είναι παγωμένο. Οι οπαδοί, όμως, των δύο ομάδων ιδιαίτερα θερμοί παρά το χιόνια, επιδόθηκαν σε καρεκλοπόλεμο στο γήπεδο των Ιωαννίνων!
Οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν φτάσει στα Γιάννινα και έχουν στα χέρια τους εισιτήρια. Η αστυνομία τους κρατούσε μακριά από το γήπεδο, μέχρι να μπουν οι οπαδοί του ΠΑΣ.
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πλησίασαν στο γήπεδο. Έγιναν, όμως, αντιληπτοί από τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι άρχισαν να τους πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού “απάντησαν” με τον ίδιο τρόπο και σημειώθηκε... σύραξη.
Οι οπαδοί των Ιωαννίνων πέταγαν καρέκλες και αντικείμενα από τις εξέδρες προς τα έξω, ενώ μερίδα οπαδών μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν να πετούν καρέκλες προς συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου, που βρίσκονται οπαδοί του Παναθηναϊκού χωρίς διακριτικά.
Διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και... έβγαλε έξω τους οπαδούς του ΠΑΣ.
Στη συνέχεια έπεσε ξύλο και με οπαδούς του Παναθηναϊκού που εκείνη τη στιγμή έμπαιναν στις εξέδρες του γηπέδου φορώντας διακριτικά της ομάδας τους και “απαντώντας” με καρέκλες στους οπαδούς του ΠΑΣ.
Η κατάσταση γρήγορα εκτονώθηκε και η αστυνομία κατάφερε να ελέγξει τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου