Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ποιους προτείνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για πρόεδρο στην ΕΡΤ

Ποιους προτείνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για πρόεδρο στην ΕΡΤ
Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)E-mail: presssakias@gmail.com
Media news
@ Όπως είχε γράψει εγκαίρως το SoccerPlus.gr, ύστερα από σχεδόν ένα τρίμηνο επανακυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα «Μακεδονία», στη διευθυντική ομάδα της οποίας προστέθηκε η Μαριάννα Πυργιώτη, μαζί με τον Μιχάλη Αλεξανδρίδη. Στην εφημερίδα όμως έγιναν τεράστιες περικοπές προσωπικού αλλά και αποδοχών (της τάξεως του 28%).
@ Κινήσεις για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Τουρκίας (βρίσκεται στην προημιτελική φάση) κάνουν οι άνθρωποι του Action24, που έχει αναλάβει καθημερινά την παραγωγή του αθλητικού προγράμματος του Sport TV. Ήδη το Σαββατοκύριακο μεταδόθηκαν αγώνες από Ολλανδία και Βέλγιο.
@ Οι live μεταδόσεις των αγώνων του βελγικού πρωταθλήματος συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα από το Sport TV. Την Τρίτη στις 21:00 θα μεταδοθεί το Αντερλεχτ - Γάνδη, την Τετάρτη στις 21:30 το Μαλίν - Γκενκ (live), την Πέμπτη στις 21:30 το Στάνταρ Λιέγης - Μονς και την Παρασκευή στις 21:00 το PSV Αϊντχόφεν - Φίτεσε.
@ Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι αλλαγές που θα επέλθουν στην οικονομική εφημερίδα «Ισοτιμία», από το νέο δημοσιογραφικό σχήμα που ανέλαβε να την «τρέξει», και το οποίο αποτελούν ο εκδότης των εφημερίδων «Αξία» και «Γαύρος», Αντώνης Πίκουλας, ο διευθυντής της «Αυριανής» Γιώργος Τσιρογιάννης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι ότι πλέον κυκλοφορεί κάθε Κυριακή και όχι Σάββατο, ενώ μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών θα συνοδεύεται από προσφορές.

@ Το περιοδικό των Αττικών Εκδόσεων «Casaviva», που κυκλοφορούσε μαζί με την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»,. θα διανέμεται από τις 12 Φεβρουαρίου και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα μαζί με το «Πρώτο Θέμα».

@ Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες το σπίτι του διευθυντή ειδήσεων του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Από την πρώτη στιγμή, η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν μεγάλη με 9 οχήματα και 25 πυροσβέστες. Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα με αποτέλεσμα να καεί ο 4ος όροφος, λόγω του μεγάλου ρουχισμού. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε κανείς.
@ «X-drive action» θα ονομάζεται η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, που θα παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Πάτρας μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη και την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Το τηλεοπτικό τρίο θα ταξιδέψει, στα 20 επεισόδια της εκπομπής, σε όλη την Ελλάδα δοκιμάζοντας αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη, τζετ σκι και ό,τι άλλο έχει να κάνει με μηχανοκίνητο όχημα.
@ Επανήλθε το blog zoornalistas.blogspot.com , μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας τους.
Παρασκήνιο
@ Πολιτικός… εμφύλιος για τη θέση του νέου προέδρου και του νέου διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ. Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε για πρόεδρο είτε τον Σταύρο Θεοδωράκη είτε τον Στέλιος Κούλογλου, η Ν.Δ. απάντησε με τον Γιώργο Κουβαρά, με… εναλλακτική να αναλάβει διευθυντής ειδήσεων (αντί του Βασίλη Μπίτση).
Συνδικαλιστικά
@ Αύριο, Τρίτη, στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ. Την πραγματοποίησή της χρειάζεται να προσέλθουν περίπου 1.500 συνάδελφοι.
@ Ανακοινώθηκε η πλήρης σύνθεση της εργασιακής επιτροπής των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας. Πάνος Σώκος (εκπρόσωπος συντακτών), Τάσος Μαμουνάς (εκπρόσωπος του διοικητικού προσωπικού), Φώτης Παναγόπουλος (εκπρόσωπος των τεχνικών), Κώστας Περδικέας, Αθανασία Κιούση και Σπύρος Κατσανος (εκπρόσωποι των εργαζομένων στο εργοστάσιο στο Κορωπί), Σταμάτης Νικολόπουλος, Ελένη Κωσταρέλλου, Γιώργος Σγούρος, Ντίνα Δασκαλοπούλου, Μωυσής Λίτσης, Νίκος Αλέπης, Δημοσθένης Γκαβέας και Γιάννης Φοβάκης.
Τηλεθεάσεις
@ Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τον Γιώργο Αυτιά στο ΣΚΑΪ. Το Σάββατο… εκτοξεύτηκε στον πίνακα της τηλεθέασης με ποσοστό 30,2% αφήνοντας πίσω του στην πρωινή ζώνη την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με 23,3% των Χασαπόπουλου – Αναγνωστάκη, ενώ ακόμα χαμηλότερο ήταν το σκορ της εκπομπής «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», η οποία έκλεισε με ποσοστό 11,3%.
Διαδίκτυο
@ Το Facebook έβγαλε την χρονιά που πέρασε 4,27 δισεκατομμύρια δολάρια! Άρα αν έκλεινε για μία μόλις ημέρα θα έχανε 11,7 εκατομμύρια δολάρια! Αντιστοίχως, η Google θα έχανε 100 εκατομμύρια δολάρια σε μία ημέρα και το Twitter θα έχανε περίπου 400.000 δολάρια.
Δραστηριότητες
@ Οι εκδόσεις Γκοβόστη και οι Θρησκευόμενοι Κόκκινοι Επιστήμονες παρουσιάζουν σήμερα το νέο τους βιβλίο «Ποδόσφαιρο και Πολιτισμός». Ητοι, το ποδόσφαιρο ως πολιτισμικό και ψυχαγωγικό φαινόμενο. Η παρουσίαση γίνεται στις 19:30 στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού (Ακτή Μουτσοπούλου 3, Μαρίνα Ζέας, Πασαλιμάνι).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Διονύσης Ελευθεράτος, ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τέως πρύτανης Χρίστος Κίττας και ο Πέτρος Κόκκαλης, τέως διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τώς πρόεδρος του Ερσιτέχνη Ολυμπιακού.
Δείτε απόψε
@ Πόσο πάει το… κούρεμα; Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη , στις 23.15, στο MEGA. Καλεσμένοι οι βουλευτές Λούκα Κατσέλη, Γιάννης Παπαθανασίου, Ντόρα Μπακογιάννη και Γιάννης Δραγασάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου