Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

“Θυσιάζει” τον Κωνσταντινέα για να σωθεί ο Σταθόπουλος!

“Θυσιάζει” τον Κωνσταντινέα για να σωθεί ο Σταθόπουλος!
Toυ Γ. Παπαδημητρόπουλου
Η... αγωνία και ο “φόβος” - άγνωστο για ποιους λόγους - κυριαρχούν τις τελευταίες ώρες στους κύκλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας, στην οποία ανήκει ο διαιτητής Κωνσταντινέας που μετά τον αγώνα που σφύριξε στην Ξάνθη, θεωρείται “τελειωμένος” από τη διαιτησία, σε μια προσπάθεια να... απενοχοποιήσει τον εαυτό του, έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΠΟ με την οποία ζητάει ουσιαστικά την “καρατόμηση” του διαιτητή της Ένωσής του!
Και όχι μόνο έστειλε την επιστολή, αλλά ζήτησε τη δημοσιοποίησή της, αφετέρου για να φύγει από πάνω του η... ρετσινιά ότι στήριξε τόσα χρόνια τον συγκεκριμένο διαιτητή ο οποίος έφτασε να γίνει μέχρι και διεθνής και από την άλλη να ακολουθήσει τον δρόμο που ακολουθούν πλέον οι πάντες και μπορεί με μια φράση να ονομαστεί: “Ο σώζων εαυτόν σωθήτω”.
Όταν φτάνει κανείς να καταδικάσει το... πνευματικό του παιδί τότε φαίνεται ότι τα “λουριά” έχουν σφίξει.
Οι... πιέσεις σε Κωνσταντινέα!
Οργιάζουν οι φήμες πως ο Κωνσταντινέας τελειώνει από την διαιτησία λόγω της απόδοσης που είχε στο ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός αλλά και λόγω της γενικότερης απόδοσής του την φετινή σεζόν, στην οποία έγινε και διεθνής. Μάλιστα, τον Φεβρουάριο, στην Τουρκία, πρόκειται να δώσει το παρών σε συγκέντρωση της UEFA για τους νέους διεθνείς διαιτητές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Μεσσήνιο ρέφερι φέρεται να προτάθηκε ακόμα και να δηλώσει οικιοθελώς την αποχώρησή του από την διαιτησία μέχρι το τέλος της σεζόν κάτι που είχε γίνει και με την περίπτωση του Δαλούκα το 2010. Αυτό θα διευκόλυνε την ΚΕΔ-ΕΠΟ για να περάσει μήνυμα προς τους άλλους διαιτητές.
Άλλες πληροφορίες λένε ότι ο Κωνσταντινέας θα οριστεί σε παιχνίδια της Β΄ Εθνικής για τιμωρία και παραδειγματισμό. Όπως και να έχει, έχει μπει στο στόχαστρο και θα κάνει καιρό να σφυρίξει αγώνα της Σούπερ Λίγκα, αν ξανασφυρίξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου