Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012


ΣΟΚ στην Καλαμάτα από τον τραγικό θάνατο του μαθητή....

Από   
    ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΣΩΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΣΩΛΗ
    Σοκ...Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί 18χρονος μαθητής του 6΄Γενικού Λυκείου Καλαμάτας. Ο νεαρός μαθητής, ο Τασούλης μας, αισθανόμενος ξαφνική αδιαθεσία λιποθύμησε εν ώρα του μαθήματος και μετεφέρθη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου δυστυχώς εξέπνευσε.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα αιτία είναι ξαφνική ανακοπή καρδιάς. 'Απαντες στην Μεσσηνία είναι σοκαρισμένοι από το αυτό το τραγικό γεγονός και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένα αγγελούδι έχει τόσο άδικα και κρίμα από τη ζωή. Σοκαρισμένοι φυσικά και οι μαθητές του νεαρού μαθητή που πιστεύουν ότι είναι ένα ψέμα. Η οικογένεια ειδοποιήθηκε αμέσως και σίγουρα χρειάζεται δύναμη και κουράγιο από δω και πέρα για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση μιας και ήταν μοναχοπαίδι.
    Προσωπικά το νεαρό μαθητή τον ήξερα μιας και έμενε στην Αγία Τριάδα. Παρακολουθήσαμε πρόσφατα το ματς Μπαρτσελόνα - Ρεάλ μαζί και ο καθένας υποστήριζε την ομάδα του και κάναμε πλάκα λέγοντας ότι η ρεβάνς θα είναι δικιά μου...Αλλά τελικά δεν πρόλαβε....Εμείς να ευχηθούμε στην οικογένεια του να ζει να τον θυμάται και ας είναι ελαφρύ το χώμα.....

    1 σχόλιο: