Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012



Η Τζένη, η Σία, τα φιλικά και ο... Τζορτζ Μπεστ!

Η Τζένη, η Σία, τα φιλικά και ο... Τζορτζ Μπεστ!
Μία από τις μεγαλύτερες ατάκες που είχε πει ο Τζορτζ Μπεστ ήταν αναφερόμενος στην προσπάθειά του να νικήσει τον αλκοολισμό που, ως γνωστόν, τον έστειλε μια ώρα αρχύτερα κοντά στον Δημιουργό του: «Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες και ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου».
Στο φετινό πρωτάθλημα, και να θελήσει κάποιος να κόψει κακές συνήθειες, θα είναι σφάλμα όταν ο Παναθηναϊκός φεύγει νικητής από τα Γιάννινα με γκολ του Κλέιτον ενώ ο Μήτρογλου οργιάζει με τον Ατρόμητο. Δύο παίκτες που δεν φημίζονται ότι πέφτουν για ύπνο μόλις καληνυχτίσει με το φοβερό της χαμόγελο η Σία Κοσιώνη.
Πάλι καλά που το ματς στους Ζωσιμάδες δεν πήγε μια ημέρα μετά, θα χάναμε τη Σία απόψε…
Οι παίκτες, εμμέσως, αναλαμβάνουν τις… ευθύνες τους. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και όχι ο κάθε είδους παραγοντίσκος που, στην προσπάθειά του να κερδίσει συμπάθεια προς τους οργανωμένους, εκστομίζει αδιόρθωτους λίβελους.
Επί παραδείγματι η ατάκα του Δημήτρη Γόντικα περί «φιλικών» ήταν παντελώς ατυχής, πιο ατυχής κι από ορισμένες τοποθετήσεις ΠΑΣΟΚων το Σάββατο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Αναφέρεσαι σε «φιλικά» (μπας και σε πιστέψει κανείς) αν ο Ολυμπιακός ενάντια σε Δόξα Δράμας, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης έχει πάρει 9 βαθμούς και όχι 2. Εξίσου ατυχές είναι πρόεδρος να βάλλει κατά καναλιού για το σπικάζ.
Πείτε μου πως δεν είναι μακριά η ημέρα που ο Σάββας Θεοδωρίδης θα περιγράψει ματς!
Μιας και ο λόγος περί ανάληψης ευθυνών, κοιτάξτε τη φωτογραφία. Είναι μια Ισπανίδα ιερόδουλος που δηλώνει υπεύθυνα πως «οι τραπεζικοί, οι πολιτικοί και οι αστυνομικοί δεν είναι γιοι μας», σε ένα ρεσιτάλ ξεσπάσματος στη χώρα.
Αφήστε το τόπι να τσουλήσει, αφήστε την μπάλα να παιχτεί, να χαρούμε κάτι που δεν μπορούν να μας στερήσουν φορολογικώς: την κ*@!@ μας για το ποδόσφαιρο.
Ειρήσθω εν παρόδω αφήστε την μπάλα να παιχτεί, αλλά όχι πάνω στον πάγο, προτιμώ να βλέπω Πηνελόπη Αναστασοπούλου ή Τζένη Μπαλατσινού στο «Dancing on Ice» παρά τον Ηλία Κώτσιο να… κολλάει στο ψαλιδάκι του Κλέιτον. Εχει διαφορά, έτσι;
Οπως έχει διαφορά να σου ζητούν όλοι οι παίκτες να διακόψεις το ματς και εσύ να το αφήνεις. Ωραία τα στιγμιότυπα με τις τούμπες του Σιμάο ή τα γλιστρήματα του Σκούφαλη, μπαίνουν και στα fun videos, αλλά προηγείται και η ασφάλεια, πρώτα του ανθρώπου και μετά του ποδοσφαιριστή.
Προφανώς ο Σπάθας βιαζόταν, να γίνει το ρημάδι να φύγουμε. Εχει και Μπαλατσινού μετά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου