Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Απόψε... έχει μπάλα!

Η ώρα του Ολυμπιακού για την πρόκριση στους "8" του Europa League έφτασε...

19:45 PRE GAME

20:00 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

22:05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ

00:05 EUROPA LEAGUE LIVE ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ

Στις 19:45 το Pre Game, σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ.

Στις 20:00 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤEΝΤ, σε ζωντανή μετάδοση από το στάδιο του Μπιλμπάο. Το πιο κρίσιμο ντέρμπι της βραδιάς, από τη χώρα των Βάσκων και το Σαν Μαμές. Η εκπληκτική Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη, μετά τη νίκη της με 3-2 μέσα στο Ολντ Τράφορντ και να αποκλείσει από τη συνέχεια του θεσμού ένα από τα μεγάλα φαβορί.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Τάσος Κολλίντζας

Αμέσως μετά, στις 22:05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΕΤAΛΙΣΤ σε απευθείας μετάδοση από το στάδιο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός με προίκα του το 1 - 0 στο Χάρκοβο και το γκολ του Φουστέρ, υποδέχεται τη Μέταλιστ και είναι 90 λεπτά μακριά από την είσοδό του στα προημιτελικά. Όλη δράση από το πρώτο λεπτό του αγώνα, μέχρι το φινάλε θα είναι στους δέκτες σας!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μιχάλης Τσώχος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νίκος Δελαγραμμάτικας

Στις 00:05 ακολουθεί όπως πάντα η εκπομπή Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Με το 3ο ημίχρονο της αναμέτρησης, το ρεπορτάζ από τον Πειραιά, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Και φυσικά, όλα τα γκολ της βραδιάς και η ανάλυση για τις “8” ομάδες, που συνεχίζουν με στόχο τον τελικό στο Βουκουρέστι.Απόψε έχει μπάλα...στον ΑΝΤ1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου