Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

"Τσίμπησε" βαθμό... παραμονής ο ΠΑΣ

"Τσίμπησε" βαθμό... παραμονής ο ΠΑΣ
Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Λιβαδειά, με τον Κυριάκο να ισοφαρίζει στο 88' και να χαρίζει σημαντικότατο βαθμό στους Ηπειρώτες στη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.
Οι Βοιωτοί έχασαν τη νίκη, που θα τους απάλλασσε σε μεγάλο βαθμό από το άγχος για την παραμονή, μέσα από τα χέρια τους, καθώς στο 87' ο Κόρμπος σημάδεψε το δοκάρι και αμέσως μετά ακολούθησε το γκολ του ΠΑΣ.
Πλέον, ο Λεβαδειακός ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο στους 26 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχει 25 και όπως γίνεται αντιληπτό αναμένονται συναρπαστικά παιχνίδια στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, με δεδομένο ότι σε δύσκολη θέση βρίσκονται επίσης Παναιτωλικός, Εργοτέλης και Κέρκυρα.
Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41' με πέναλτι του Σουμπίνιο, ενώ στην επανάληψη είχαν την ευκαιρία να "κλειδώσουν" το τρίποντο στο 87', ωστόσο ο Κόρμπος από κοντά σούταρε στο δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Βίλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη, ακολούθησε όμως σέντρα-σουτ του Μπακαγιόκο και από κοντά ο Κυριάκος σκόραρε, για να δικαιώσει την επιλογή του Αναστασιάδη, που τον έβαλε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος στη θέση του Ντάσιου.
Και αφού ο Φαβάλι στο 90+2' έστειλε τη μπάλα άουτ από κοντινή απόσταση, το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Τόμας, Μαχαίρας, Μελισσάς, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (90+2' Παπαδόπουλος), Πόποβιτς (63' Κουτσόπουλος), Σουμπίνιο, Βασιλείου (49' Ναπολεόνι)
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος (46' Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα (74' Ζαμπρέλα), Ντε Βινσέντι, Πάντος, Μπεσέρα, Γεωργίου (58' Μπακαγιόκο), Βίλα
Διαιτητής:  Δημητρόπουλος Α. (Φθιώτιδας)
Α' Βοηθός: Τρύφων Π. (Δράμας)
Β' Βοηθός: Σταματόγλου Ι. (Καβάλας)
4ος: Ανούσος Ν. (Λακωνίας)
Παρατηρητής: Τσαχειλίδης Ι. (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου