Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Κίνδυνος μη αδειοδότησης για τις μισές ομάδες της Λίγκας!
Κίνδυνος μη αδειοδότησης για τις μισές ομάδες της Λίγκας!
Τους λόγους της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να μην υποβιβάσει τις ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ εξήγησαν παράγοντες του συνεταιρισμού, μιλώντας σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συνεταιρισμού σε μια άτυπη συνέντευξη Τύπου.
Από την Σούπερ Λίγκα παρόντες ήταν οι Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Πέτσος (Παναθηναϊκός), Μώραλης (Ολυμπιακός), Οικονομάκης (νομικός σύμβουλος), Αναγνώστου (γενικός διευθυντής).
Ο Γ. Μώραλης για το θέμα των αδειοδοτήσεων είπε: «Η ΕΠΟ μας είπε ότι επτά με οχτώ ομάδες υπάρχει περίπτωση να μην αδειοδοτηθούν. Θα μπορούσε να γίνει πρωτάθλημα, αλλά τι πρωτάθλημα; Με ποια εμπορική αξία; Mε ποια τηλεοπτικά δικαιώματα;
Όταν μια ομάδα με προϋπολογισμό Σούπερ Λίγκας πέσει στην Football League κινδυνεύει να βρεθεί στην Δ’ Εθνική
Όποια ομάδα δεν πάρει άδεια δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, ούτε ανανεώσεις συμβολαίων και θα παρακρατείται το 20% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Αυτό το μέτρο θα ισχύσει για έναν χρόνο και μετά θα δούμε. Δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιες ομάδες να εξυγιανθούν».
Μεγάλες ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια
Για το ίδιο θέμα ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, είπε: «Μεγάλες και ιστορικές ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια και να υποβιβαστούν.
Θα ήταν ένα πρωτάθλημα χαμηλού ανταγωνισμού, ενώ αυτές οι ομάδες θα κινδυνεύσουν με αφανισμό. Η απόφαση που πήραμε έχει τα λιγότερα αρνητικά. Ουσιαστικά λέμε στους συλλόγους κράτα το ρόστερ, αλλά μην σπαταλάς χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου