Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κόντρα Τζίγκερ-Βωβού για τον Βοτανικό, δικαίωση "Βγενό"!

Κόντρα Τζίγκερ-Βωβού για τον Βοτανικό, δικαίωση "Βγενό"!
Ο Άρης Βωβός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την καθυστέρηση του έργου στον Βοτανικό.
Μιλώντας στο gazzetta.gr, ανέφερε ότι η εταιρεία του έχει ζημιωθεί από την 15μηνη καθυστέρηση στη ψήφιση του νόμου, καταδεικνύοντας την ΠΑΕ ως υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη.
«Σίγουρα εμείς σαν εταιρία οφείλουμε να διαφυλάξουμε το συμφέρον των μετόχων μας και αν προκύψει κάτι θα στραφούμε εναντίον όλων όσοι ευθύνονται και μία από τις πλευρές πιθανώς να είναι και εκείνη του Παναθηναϊκού.
Βασικό σκεπτικό μας είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπαίτιος της τεράστιας καθυστέρησης της ψήφισης του νομοσχεδίου της κυρίας Μπιρμπίλη από τον Μάρτιο του 2010, δεκαπέντε μήνες μετά, με συνεχείς υπαναχωρήσεις, οι οποίες μας ζημίωσαν και προκάλεσαν δυσμενείς συνθήκες για εμάς», δήλωσε ο Άρης Βωβός.
Τα όσα είπε ο κ. Βωβός δεν έμειναν χωρίς απάντηση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, που μέσω του περιβάλλοντός του τοποθετήθηκε στα όσα καταλογίζονται περί ευθύνης από την ΠΑΕ.
"Δεν μας λέει συγκεκριμένα ποιος Παναθηναϊκός έχει την ευθύνη για την «καθυστέρηση». Ο ερασιτέχνης που προηγείται στις υπογραφές όλων των συμβάσεων που γίνονται στο έργο από πλευράς Παναθηναϊκού και είναι ο ιδιοκτήτης ή η ΠΑΕ που απλά είναι ενοικιάστρια στον χώρο. Αν ευθύνεται κάποιος λοιπόν είναι μόνο ο ερασιτέχνης, που δεν ευθύνεται φυσικά παρά μόνο στο μυαλό του κ. Βωβού.
Ο κ. Βωβός με τις δηλώσεις του αναφέρεται στο διάστημα προ της ψήφισης Μπιρμπίλη, τότε δηλαδή που ούτε ο ερασιτέχνης ούτε η ΠΑΕ συμφωνούσαν με τις ρυθμίσεις, αφού το ζήτημα ήταν το πότε και το εάν θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος σε σχέση με τα έργα του Βοτανικού", αναφέρει το περιβάλλον του Γ. Βαρδινογιάννη, ενώ ειπώθηκε ακόμα ότι εάν ο κ. Βωβός διεκδικήσει οτιδήποτε για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, τότε και ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα.
Και αυτό, γιατί το έργο διακόπηκε επειδή κρίθηκε από το ΣτΕ αντισυνταγματικό το έργο που αφορούσε το εμπορικό κέντρο του Βωβού και όχι τις εγκαταστάσεις ή το γήπεδο.
Το μόνο σίγουρο μετά από όλα αυτά είναι ότι δικαιώνεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που "φωνάζει" για τις ευθύνες του Γ. Βαρδινογιάννη με την ΓΗΠΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου