Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο... πελάτης Πλατινί θα κάνει το τραπέζι στον Λευκαρίτη!

Ο... πελάτης Πλατινί θα κάνει το τραπέζι στον Λευκαρίτη!
Μισέλ Πλατινί και Μάριος Λευκαρίτης είχαν βάλει στοίχημα για το νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ-Λιόν και αφού οι Κύπριοι απέκλεισαν τους Γάλλους ο πρόεδρος της UEFA θα κάνει το τραπέζι στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για τον οποίο ο Πλατινί είναι... καλός πελάτης!
«Ένα τραπέζι είναι πολύ μικρό! Ο κ. Πλατινί ένα λεπτό πριν ξεκινήσει το ματς, μου έστειλε στο τηλέφωνο ευχές για καλή τύχη. Ο κ. Πλατινί κοιμάται πάρα πολύ νωρίς και δεν μου είπε τίποτα μετά το ματς. Είναι... καλός πελάτης», είπε αστειευόμενος ο αντιπρόεδρος της UEFA.
«Σας το λέω ειλικρινά ότι αυτές τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ μας κάνουν να νιώθουμε τόσο όμορφα. Νομίζω ότι τα συγχαρητήρια δεν αξίζουν στους ανθρώπους που είναι στα διοικητικά της UEFA, αλλά στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο στη διοίκηση. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.
Γίνεται συνεχώς αναφορά για "όνειρο", εγώ είχα πει ότι το όνειρο σταμάτησε, πλέον είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να δούμε κατάματα και να δούμε τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα», πρόσθεσε ο Μ. Λευκαρίτης, περιχαρής για τη μεγάλη πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους "8" του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου