Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ποιος δείχνει και ποιος περιγράφει απόψε το Europa League

Ποιος δείχνει και ποιος περιγράφει απόψε το Europa League
Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com
Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League, ζωντανά από τον ΑΝΤ1.
Στις 19:45 το pre game, σας μεταφέρει όλο το κλίμα του μεγάλου αγώνα. Στις 20:00, οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στο Χάρκοβο με αντίπαλο την ουκρανική Μέταλιστ, στην πρώτη τους αναμέτρηση με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά. Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος και το ρεπορτάζ κάνει ο Νίκος Δελαγραμμάτικας.
Αμέσως μετά, στις 22:05 ζωντανά από το «Ολντ Τράφορντ» του Μάντσεστερ, για το ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και υποδέχεται τους Βάσκους της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Περιγράφει ο Τάσος Κολλίντζας.
Στις 00:05 ακολουθεί η εκπομπή «Europa League Live» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, με πλούσιο ρεπορτάζ από το Χάρκοβο, τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών και τα γκολ των πρώτων αγώνων της βραδιάς.
Οι υπόλοιποι αποψιν0ί αγώνες της φάσης των «16» του Europa League μεταδίδονται ζωντανά από τη NOVA.
Οι αγώνες που αρχίζουν στις 20.00:
*** Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι, σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη, από το Novasports 1 & Novasports HD.
*** Τβέντε - Σάλκε, σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου, από το Novasports 3.
*** Ατλέτικο Μ. - Μπεσίκτας, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη, από το Novasports 4.
Οι αγώνες που αρχίζουν στις 22.05:
*** Βαλένθια - Αϊντχόφεν, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, από το Novasports 1 & Novasports HD.
*** Άλκμααρ - Ουντινέζε, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, από το Novasports 3.
*** Στάνταρ - Αννόβερο, σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, από το Novasports 4.
Η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» με τον Γιώργο Λυκουρόπουλο και τον Ηλία Βλάχο στις 20.00 από το Νovasports 2, σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεστε σε… κάθε γωνία της Ευρώπης όπου αγωνίζονται οι ομάδες, παρακολουθώντας τη στιγμή που γίνονται, ζωντανά, τις σημαντικότερες φάσεις των αγώνων.
Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων παρακολουθήστε όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής ημέρας στην εκπομπή Europa Live από το Novasports 2 με τον Γιώργο Λυκουρόπουλο και τον Ηλία Βλάχο, αλλά και το σχόλιο της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας της ΝOVA.
Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων παρακολουθήστε πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τον αγώνα Μέταλιστ – Ολυμπιακός, από τον απεσταλμένο της NOVA στο Χάρκοβο, Νίκο Γαβαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου