Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κόντρες (στο Kontra) με καυτές αποκαλύψεις


* ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗΠΕΛ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΩΠΥΛΗΣ

Μεγάλες αποκαλύψεις περιελάμβανε το χθεσινό μενού της επιτυχημένης εκπομπής «Κόντρες στο KONTRA» που παρουσιάζει ο Αντώνης Αντωνόπουλος. Προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης, Ανδρέας Δημητρέλος ο οποίος αποκάλυψε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζήτηση συμβιβασμού με τον Μάκη Ψωμιάδη. Όπως αποκάλυψε ο κύριος Δημητρέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τον Μάκη Ψωμιάδη το ποσό των 10εκατ. ευρώ για να σταματήσει το "κυνηγητό" των δύο πλευρών στα δικαστήρια, κάτι βέβαια που αν επιτευχθεί θα λύσει τα χέρια των ανθρώπων του Δικέφαλου μέχρι το καλοκαίρι.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπύλης, δήλωσε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος πρόκειται να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να βρεθεί επιτέλους λύση στο «αγκάθι» που λέγεται ΓΗΠΕΛ.
Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Αντώνη Αντωνόπουλου έκανε ο Βίκτορας Μητρόπουλος θέτοντας δύο «καυτά» ερωτήματα. Ο εκδότης της εφημερίδας «Η Αποψη» και ιδιοκτήτης του site «iapopsi.gr», αναρωτήθηκε για το πώς γίνεται τόσοι μέτοχοι όπως οι κ.κ. Πατέρας, Ξυλάς, Ζολώτας, και Δάβαρης να έχουν βάλει τόσα λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ και να μην θέλουν να ακούσουν ή ακόμα και να εμπλακούν στα διοικητικά της ΠΑΕ, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ο Νικόλας Πατέρας μετά την κατάκτηση τον νταμπλ έλαβε μία επιστολή που έλεγε ότι διέλυσε τα φυτώρια της Παιανίας και γι’ αυτό το λόγο παραιτήθηκε.
Εξάλλου ο κ. Βίκτωρ Μητρόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της αναβολής του αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακός και στη στάση που κράτησε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως εκτίμησε, η διοίκηση των «Πρασίνων», κακώς διαμαρτύρεται για την  απόφαση της ΕΠΟ καθώς τόσο καιρό είναι απούσα από τα ΔΣ και τις Γενικές Συνελεύσεις της Λίγκας γεγονός που όπως τόνισε, άφησε «ελεύθερο γήπεδο» στον Ολυμπιακό ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.www.iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου